460. Dzisiaj nie będą psychiczne a będą dziwne
A
B
C.
![]()
460. Dzisiaj nie będą psychiczne a będą dziwne
A
B
C.
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Ciekawe![]()
The question is, who cares?
nawet bardzo ciekawe bym powiedział![]()
461. No to po psychicznych i dziwnych przejściach teraz będzie jakiś wiejski przejaskrawiony widoczek dla uspokojenia
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Wiejskie to są ziemniaczki
Lampki mi się podobają
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
lampki miodne...ciekawie wyszło
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
byłam byłam - tylko się nie wypowiadałam![]()
temat samochodowo IRkowy nie przypadł mi do gustu a też ogólnie nie jest najbliższy sercu memu![]()
za to takie akcje jak na 460 to w to mi graj![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
IR'enek niskobudżetowych ciąg dalszy czyli E-PL2 z kitem i nie za drogim filtrem IR
Co prawda ostre słoneczko dzisiaj mnie nie uraczyło a przy takim zestawie z tego co zauważyłem najlepiej robić foty na ostro siostro (słoneczko było takie pół ostre) ale jak się nie ma tego co sie kocha to sie kocha to co się ma
462.
A. Zameczek
B. Zameczek szerzej
C. Nie tylko ja ten zameczek dzisiaj fociłem
D. Polna droga wiedzie w las a w lesie harce się uskutecznia
E. Po harcach w lesie droga pod drzewo nas doprowadzi aby tam odpocząć w jego cieniu
F. Ale jakby komuś było mało to zboże na nas czeka obok drzewa ze wszelkimi przyjemnościami
A teraz coś specjalnie dla JANA_S aby wiedział, że lubię/kocham swoją "Cipitrynkę"![]()
![]()
G.
H.
I.
![]()