Samyang 300, lustrzany? Pierwsze zdjęcie ma ten charakterystyczny bokeh
Czwarte i piąte z ostatniej serii najbardziej mi się podobają.
Samyang 300, lustrzany? Pierwsze zdjęcie ma ten charakterystyczny bokeh
Czwarte i piąte z ostatniej serii najbardziej mi się podobają.
Ostatnio edytowane przez adambieg ; 6.06.13 o 23:57
Też mi na to wygląda
http://www.mirrorlessrumors.com/new-...ms-nex-mft-nx/
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Trudno nie poznać lustrzanych obiektywów![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Piękne zdjęcia. No cóż pogoda w tym sezonie jest świetna dla Janka - leje, mgła i błoto![]()
Po prostu super. Bardzo lubię ten klimat jaki Ty pokazujesz.
Ja też lubię. Dobra alternatywa
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Też lubię takie klimaty dużo bardziej niż typową "ładną pogodę". Jednak umieć pokazać to na zdjęciach - wyższa szkoła jazdy...
Dziś coś zupełnie innego. Otóż rozpoczynam nowe, czyli mówiąc najkrócej, produkcję obrazków ruchomych związaną z promocją sprzętu foto i wiedo oraz edukacją tej dziedziny. Inicjatywa nazywa się EDUJANKO i będzie pojawiać się w sieci w różnych miejscach (m.in. na fejsie: https://www.facebook.com/edujanko )
Na początek film z Tatr, który powstał obiektywami Samyang 8mm f/3.5 Fish-eye CS VG10 oraz V-DSLR 24mm T1.5 ED AS UMC, a został nagrany kamerą Sony NEX-VG10. Ciekawostką jest to, że wszystkie klipy zostały obrobione w photoshopie jak pliki raw (mimo, że kamera ich nie rejestruje), dzięki czemu obraz zyskał na jakości.
Wkrótce materiały z komentarzem i elementami edukacji, a dziś zapraszam na sam obraz:
Polecam oglądać w jakości HD![]()