Pytam, bo ja tylko sprzęt pentaxa używam, we wszystkich wymienionych w stopce formatach
Od wczoraj sie bije z myslami na temat kupna K50/1.2.
Pytam, bo ja tylko sprzęt pentaxa używam, we wszystkich wymienionych w stopce formatach
Od wczoraj sie bije z myslami na temat kupna K50/1.2.
Ja od dawna o Pentaxie myślałem, ale jakoś tak się poskładało, że najpierw żółty, potem olek, Zenity, OM-y, Praktiki, i teraz dopiero Pentax.
Wprawdzie ten sf-7 to bardziej idiotenkamera, ale za to jaki wizjer, no i potwierdzenie ostrości nawet z denkiem od słoika. Dla moich kaprawych oczu po prostu ambrozyja
.
Wielu nie zdaje sobie sprawy że niezależnie od modelu aparatu ich zdjęcia będą wyglądały tak samo
Portra 160
Następna fotka to będą pewnie koła traktorków. A co one robią? Sprzątają? Czy gładzą piasek dla księżniczek na ziarnku grochu?
![]()
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Sprzątają, a kolejnej z traktorami juz nie będzie
Portret dam.
Fuji x-tra 800
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Znaczy się XP-2 ?
Nie wytrzymałem i kupiłem obiektyw ... :-\ a obiecałem sobie juz żadnych zakupów.
Reala 400
Chwal się, co za cacuszko zanabyleś.
Wielu nie zdaje sobie sprawy że niezależnie od modelu aparatu ich zdjęcia będą wyglądały tak samo