Zawsze wynajdziesz takie fajne kontrasty![]()
Zawsze wynajdziesz takie fajne kontrasty![]()
“When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in Black and white, you photograph their souls!”
― Ted Grant
Bo Wuzet trzaska foty nawet przez sen a potem w półśnie je woła po czym po przebudzeniu trzaska kolejne, woła w czasie luuuunchuuuuuu i tak dalejWuzet ja się tak tylko zapytam - duże płacisz rachunki za wodę?
![]()
. Bo ja mam wrażenie, że u Ciebie wężyk do koreksu jest podłączony non-stop
![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 3.06.13 o 16:08
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Póki co, woda w NY jest wliczona w czynsz![]()
Haaaaa!!!! No to mamy odpowiedź skąd on nam ujawnia zapewne jedynie 1/100 swoich zbiorów. Na naszej "zielonej wyspie" z licznikami już nie byłoby takiego Dzikiego Zachodu hihi. Dobrze, że tam jesteś bo przynajmniej bardzo ładnie kolorujesz nam ten wątek ku uciesz moich i nie tylko pewnie moich patrzydełek
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Portra 400
orka
Portra 160
A mnie dalej krew zalewa, ale nic to, Pentax odświeżony, polowanie na obiektywy w trakcie, klisza w Praktice się powoli kończy...
Wielu nie zdaje sobie sprawy że niezależnie od modelu aparatu ich zdjęcia będą wyglądały tak samo
a mi "padł" analog, chyba trzeba częściej odwiedzać giełdę i czego nie lubię zbyt bardzo - allegro![]()
wielosystemowy
sepi19, jakiego Pentaxa masz ? i na jakie obiektywy polujesz ?
Takiego dziwolaga sobie ostatnio zanabylem, mając dość ciemnych wizjerów, sf7. A szukam z mocowaniem KAF.
Wielu nie zdaje sobie sprawy że niezależnie od modelu aparatu ich zdjęcia będą wyglądały tak samo