Nie przepadam za słonecznikami w C-B ale to drugie takie, że człowiek aż chce się położyć pod chmurką![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
“When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in Black and white, you photograph their souls!”
― Ted Grant
Za często z moja Karolajną przekraczamy dozwolone prędkości więc pozdejmowaliśmy aby przy zdjęciu z fotoradaru nie było się kogo czepić
Ten mój jest całkiem całkiem i jest z tych ze średniego przedziału cenowego. Przeżył nie jedną wyprawę samochodem, przeprawy terenowe po bezdrożach, lasach, kamieniach, brodzenie po osie w morzu, cztery loty samolotem. Ta dolna półka też już niezłe ciężary woziła. Trzeba mu przyznać, że jest porządny![]()
zapraszam do siebie http://czmielek.wix.com/chmielewski
Właśnie, skoro o samochodach to moze pomożecie, mam dylemat ... jaki kolor wybrać
Fuji X-Tra 800
Rurzowyale najszybszy jest czerwony.
Rolleicord, Canon
flickr