Coś ze skanów - Praktika
![]()
Coś ze skanów - Praktika
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Sepi wrzucaj większe takie na całą stronę bo jestem leniwy i nie lubię klikać plzzzzz. Dzieciaki już się przewijały a moja fota to ja z jakiegoś 77/78 roku
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Leniwy to ja jestem, bo do tej pory nie chciało mi się naumieć jak się to robi![]()
Wielu nie zdaje sobie sprawy że niezależnie od modelu aparatu ich zdjęcia będą wyglądały tak samo
Tak się zapytam co do OM10. Czy ten aparat robi tylko 36 klatek i STOP? Bo nominalnie ten Kodak ProFoto XL powinien mieć do 40 klatek ale ta machina Olego jakoś więcej nigdy nie chciała cyknąć niż licznikowe 36?
O jeszcze jakieś bzdety się znalazły
Zimowe blokowisko prosto z mojego balkonu. Lubię focić z balkonu bo tam mam najbliżej
Oli OM10 + Kodak ProFoto XL 100
Z tego co miałem kilka sztuk tego ProFoto XL, to zawsze mi robił standardowo jak na normalnym filmie, czyli 37 klatek. Tak, tak, Pentaxy robią 37 klatek
Co do zakupu, to skusiłem sie na K50/1.2. W czwartek ma dojść przesyłka, wiec na weekend bede miał zabawke do testowania.
Portra 400
Skoro Wy sobie tak te Pentaxy prezentujecie i zapodajecie to może ja sobie sprezentuje coś takiego niedrogiego jak MZ 50 z czymś takim jak SMC PENTAX FA 28-80/3,5-5,6. No i pytanie - do moich badziewnie skromnych celów pewnie to wystarczy, może być?
---------- Post dodany o 03:01 ---------- Poprzedni post był o 03:00 ----------
To sfoć jakiegoś resoraczka z boku na tle innych resoraczków
---------- Post dodany o 03:07 ---------- Poprzedni post był o 03:01 ----------
Zenity ze standardowego i po 37/38 potrafiły wyciągnąć więc nie chwal się tak![]()
![]()
hihi
No ale teraz będę już wiedział, że takie filmy 36+ do Zenita muszę wkładać bo ten leci ile się da![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 5.06.13 o 03:15
O dwie dziury jeszcze znalazłem z tego czego nie wrzucałem z OM10 + Kodzia ProFocia (XL nie dla Oli). Nie ma to jak dwie szparki na raz
.
I jeszcze wynalazłem coś na czym ostrość AF zgubił w OM10 hehe
Haaa dzisiaj odbieram kolejną kliszę więc bójtaaaa się chooopoki takimi "arcydziełami" Was zasypię haha![]()