Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
E tam.. czepiasz sie tego oka Saboor :P
T.
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Czekam niecierpliwie.
No
Ale Wiesz... jakby to był jaki amator, ale Eddie to inna liga, jeszcze nie wiem jaka ale inna.
---------- Post dodany o 17:09 ---------- Poprzedni post był o 17:08 ----------
Znasz mnie lepiej niż ja sam siebie,![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Z tej samej sesji co poprzednie, z dedykacją dla Saboora
82.
BernArt - Moje zdjęcia
To i poprzednie - dobre![]()
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Bardzo dobry portrecik.
Mbsz - zdecydowanie lepszy kadr niż poprzedni.
Pozdrawiam.
A ja niezmiennie nie lubię plastiku. Serce mnie boli, kiedy masakrujesz dobre zdjęcia.
BernArt - Moje zdjęcia
Oba portreciki trafiają do mnie. W pierwszym podoba mi się uchwycone spojrzenie oraz bielutki spłachetek na łańcuszkowych ramiączkach dający lekkość postaci. W drugim podoba mi się więcej światła, skłon i lekki skręt główki wydobywający jeszcze więcej ze spojrzenia. Krągły dekolcik i koraliki pięknie jednoczą się z urodą.
Pzdr, TJ
Ostatnio edytowane przez Tadeusz Jankowski ; 28.05.13 o 11:33