Napisałbym Ci coś na temat tej foty ... ale i tak moje zdanie ad Twoich zdjęć znasz(nie zmieniło się).
Poproszę to samo danie ale BW
Napisałbym Ci coś na temat tej foty ... ale i tak moje zdanie ad Twoich zdjęć znasz(nie zmieniło się).
Poproszę to samo danie ale BW
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Zwłaszcza kształtem
Śliczna dziewczyna i ładnie to pokazałeś. Bardzo ładnie
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Eddie ostatnia fotka miodzio. Czarny jest czarny jak lepik na dachu i daje klimat.
zZz
Miło takie komentarze przeczytać, dzięki![]()
Saboor, bw już nie będzie przykro mi, nie tym razem. Ale cieszę się, że podoba Ci się to co robię.
Ostatnio edytowane przez Eddie ; 5.12.11 o 14:21
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Ostatnie fotki też fajne. Cieszę się że nie ulegasz modzie PSucia naturalnie pięknych modelek.
The question is: What is a Mahna Mahna?
Saboor, jest to możliwe, choć nie pewneHistoria pokazała, że zdjęcie pomyślane przeze mnie jako czarno-białe i tak też wykończone dużo lepiej zaprezentowało się w kolorze. Przy tym ostatnim natomiast nawet już nie myślałem o bw i jestem z tego zadowolony.
Romku, miód na moje serceNie mniej wielokrotnie obrywałem, że za bardzo PSuję. Przyznam jednak, że w ostatnim czasie poluzowałem z tym trochę. Owszem, wciąż uważam, że cienie na twarzy i szyi dobrze jest zmiękczyć, robię też różne inne rzeczy dla poprawy odbioru zdjęcia, jednak staram się podchodzić do tego ostrożniej.
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Mam nie odparte wrażenie, że z tej pastelowej, jasnej tonacji zdjęć zrobiłeś swój "znak firmowy". Przeglądałem: BernArt - Moje zdjęcia Szkoda, że tak mało ich tam jest.
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 5.12.11 o 14:41 Powód: poprawa treści
Saboor, eeeeeeeee... znaczy co, mało zdjęć?
Z tym "znakiem firmowym"... sam nie wiem co powiedzieć. Po prostu podoba mi się taka tonacja. Jednak nie jest tak, że się przy niej upieram. Obiecuję, że zdjęć wykonanych w innych warunkach nie będę wciskał w ciepłe pastele![]()
BernArt - Moje zdjęcia