|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Nie obiecuj sobie za wiele
Najlepszy komputer nie pomoże kiedy zdjęcie marne.
Wracając do kwadrygi, myślę, że dużo by dałby HDR. Jest tam (jak napisał Saboor) wiele ciekawych szczegółów, które trudno pokazać z jednego naświetlenia aparatem wycelowanym w niebo. Tu, przy mniej-więcej poprawnym naświetleniu, kompletnie niedoświetlone są końskie brzuchy. Jak wspomniał Saboor, konie to brąz a na starym brązie patyna, pod brzuchami zacieki na patynie. To wszystko, może dało by się pokazać dzięki HDR-owi.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
no i Helmuth sprowadził mnie na ziemię![]()
Ciągle się uczę i będę wdzięczna za wszelkie opinie i rady![]()
OLYMPUS OM-D E-M 10 zestaw z 1442 EZ i ED 60mm 1:2,8 Macro
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Niestety ale nie... Mogę jednak przesłać zdjęcie bez ingerencjiJak coś to mogę wysłać na mail.
Albo poczekac jak sie sciemni i zwyklego pstryka w kolorze czasnac z nienacka sobie na pamniatkeZałącznik 88957
![]()
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
41 cudne
szkoda że ostrośc poszła głównie na prawą nogę misiaka
40 też urocza
ale jak taki brzdąc jest na fotach - to trudno żeby było inaczej![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Gulasz zgadzam się z tobą, dzieci to bardzo wdzięczne obiekty do fotografowania... gdyby tylko się nie ruszały to było by genialnie!