7-ka doskonała. Prezes wysiada![]()
7-ka doskonała. Prezes wysiada![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Ostatnio edytowane przez helmuth ; 13.05.13 o 21:05 Powód: zmieniłem zdjęcia
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
No troszku lunęło. Miło że musiałeśwyszło.
The question is: What is a Mahna Mahna?
Zdjęcia dobre ale co Ty masz z tymi paskami...czyżby wina Gimpa? W pierwszym z prawej w drugim na dole biała krawędź...
Heh, ostatni raz już zwracam uwagę bo jeszcze mi się dostaniepo paluchach za to samo klepanie.
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Chmura deszczowa jest super.
Ja tam pasków nie widzę![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Niestety taki urok Gimpa widać. Łatwo można wyjechać poza obręb (wystarczy bardzo minimalnie 1 czy 2 piksele) zdjęcia przy kadrowaniu i fakt tego w programie nie widać.
Dopiero przy znacznym powiększeniu jest zauważalne, że to zaznaczenie przerywaną kreską wychodzi poza obręb fotografii. Przy kadrowaniu zaznaczenie powinno się "przykleić" do brzegu zdjęcia, a nie wychodzić poza jego krawędzie. Tamte powyższe poprawiłeś bo już nie mają tego feleru.
Postaram się już dobre wieści przynosić
Edit.
Chyba jednak nie tak łatwo wyjechac poza krawędzie (spróbowałem) więc nie wiem kiedy Ci się to robi...
Ostatnio edytowane przez And.N ; 13.05.13 o 21:24
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg