Podobają się te dwa ostatnie, drugie fajna abstrakcja wyszła.
Z czepialstwa to w pierwszym dość widoczne przejścia tonalne rozchodzące się na tle od słońca i biały skrawek przy prawym boku
Podobają się te dwa ostatnie, drugie fajna abstrakcja wyszła.
Z czepialstwa to w pierwszym dość widoczne przejścia tonalne rozchodzące się na tle od słońca i biały skrawek przy prawym boku
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Nie widzisz tej krawędzi czy przejść tonalnych. Krawędź widoczna po drugim kliknięciu na zdjęcie (w Firefox), a i przejścia tonalne (nad słońcem) dość wyraźne, obojętnie w czym oglądać.
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Tu zobaczysz:
https://forum.olympusclub.pl/attachm...4&d=1366663543
Drugie do galerii, panie
A z ciekawosci jakbys mogl pokazac drugie w kolorze?
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Ale ja tego u siebie nie mam!:
Inna skorka albo przegladarka moze:
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
super ale tak jak pisałam w pewnym miejscu
kolor mi bardziej odpowiada![]()
fajne to coś![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22