Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
30 km od Frankfurtu, miejscowość nazywa się Bischofsheim.
Obawiam się, że żyjątka rafowe, nie chciałyby tam mieszkać
Teraz parę szczegółów.
Po ujrzeniu tej paskudy, poszukałem furtki
Podszedłem bliżej i zajrzałem w głąb
Potem do góry
aż mnie zaciekawiło i odszedłem w bok. Toż tam tłum! Aż mi się ręce zatrzęsły
Poszedłem zerknąć z prawej strony, najpierw na to co widziałem już przez furtkę
potem do góry (no, no!)
Jeszcze wyżej.
Odszedłem na drugą stronę ulicy, ostatnie spojrzenie- po co ta klatka na ptaki?
Oddaliłem się rozmyślając jakiż artysta musiał to projektować i jak długą musi mieć brodę.
Może nawet ma fajkę i kaszkiet?
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Ja pier...
The question is, who cares?
Co nie zmienia faktu, że takie potworki są bardzo ciekawym materiałem na zdjęcia. Drugie, piąte i przedostatnie bardzo fajnie wyszły.
zanim wyrażę swój podziw nad tym straszydłem z ostatnich wrzutek
odniosę się jeszcze do tego co uwielbiam
wykrzywiańce jak 1186 to coś co zawsze chętnie u Ciebie w wątku oglądam
a 1187 mnie totalnie zdziwiło - bo miniaturka nie wyglądałą tak obiecująco jak jej większe urzeczywistnienie
po otworzeniu - strasznie przypadło mi do gustu![]()
co do domku - niezła masakra
ciekawe co ów artysta musiał wypalić żeby takie coś stworzyć![]()
niemniej - ja tych wszystkich postaci nie widziałam, na pierwszy rzut oka...
![]()
relacja - majstersztyk
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Genialna chata! Osobiście chętnie bym w czymś takim zamieszkał. Rewelacja. Pomyśleć tylko ile ktoś się przy tym narobił. No i pytanie, jest to koncepcja czy efekt przedawkowania?Nie mniej, podoba mi się niezmiernie.
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia