|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
na to czy zrobiłam coś z tym zdjęciem...
a co do czepiania... mam dużo dystansu do siebie... i wiem że muszę się jeszcze dużo nauczyć! Tylko dzięki mojej pokorze otrzymałam wiele pomocnych rad...![]()
Ciągle się uczę i będę wdzięczna za wszelkie opinie i rady![]()
OLYMPUS OM-D E-M 10 zestaw z 1442 EZ i ED 60mm 1:2,8 Macro
No tak, chodzi mi o zdjęcie oryginalne z aparatu. Gdyby była taka możliwość.
Cóż... a jest może jakaś strona która umożliwia zamieszczenie zdjęć bez limitu rozmiaru??? Jeśli chodzi o moją ingerencję to nie przerabiałam go w żaden sposób... zostało zmniejszone podczas zamieszczania zdjęcia...
Sporo Twoich zdjęć ma, delikatnie mówiąc, dziwną kolorystykę
Trudno ocenić, czy to wina Twojej obróbki, czy może aparatu
Podejrzewam, że to pierwsze ale żeby coś więcej powiedzieć, dobrze byłoby, gdybyś pokazała "surowe" zdjęcie np. tego, o którym wiemy, że przerabiałaś kolory (post 161).
Gdyby można było jeszcze zajrzeć w EXIF, można by ocenić czy nastawy aparatu nie były niewłaściwe.
---------- Post dodany o 12:30 ---------- Poprzedni post był o 12:27 ----------
Wklej zdjęcie w pełnej rozdzielczości jako załącznik do posta. Pisząc post, wejdź w opcje zaawansowane.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
są takie stronki, ale w tym konkretnym przypadku najszybciej chyba będzie jeśli poprosisz hades'a o meila na PW
zatem hades może email?
Możesz też, przesłać na http://tinypic.com/ a tu wkleić tylko link do niego. Kto będzie chciał to sobie obejrzy lub ściągnie.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
1 599px × 1 066px to nie jest oryginalny rozmiar z Twojego aparatu. Czyli to nie jest "surowe" zdjęcie.
edit
Ok, mea culpa!
Tiny pic przeskalowuje
Ale jest to zdjęcie, w którym nic nie robiłaś (kolory kontrast itp)?
Ostatnio edytowane przez helmuth ; 10.05.13 o 13:32