Ostatnio edytowane przez Saboor ; 13.05.13 o 23:58
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Saboor- mi również wersja kolorowa bardziej przypadła do gustu i prawdę mówiąc też miałam takie skojarzenia... Zdjęcie zrobione w czasie długiego weekendu majowego![]()
Bodzip i Saboor- lubię kiedy bawicie się moimi zdjęciami...dzięki temu wiem że nie są najgorsze i że jest szansa coś z nich wyciągnąć...
Ostatnio edytowane przez Be_Beata ; 14.05.13 o 00:22
Ciągle się uczę i będę wdzięczna za wszelkie opinie i rady![]()
OLYMPUS OM-D E-M 10 zestaw z 1442 EZ i ED 60mm 1:2,8 Macro
Mnie to już nie wymieniła....![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
a mnie się#28 w 1 wersji bardzo podoba !!
a postarzone przez Sabbora jeszcze bardziej![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
W tej wypowiedzi odniosłam się do ostatnich postów w tym wątku ale oczywiście i ty Krakman i wszyscy którzy tu zaglądacie robicie mi ogromną przyjemność...o czym już nie raz pisałam
---------- Post dodany o 08:39 ---------- Poprzedni post był o 08:38 ----------
jupi jajajjjj... jupi jaj![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
helmuth może i to wazelina ale zapewniam że nie powoduje uczuleń...![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|