Kamienna #3
a
Kamienna #3
a
Ciągle się uczę i będę wdzięczna za wszelkie opinie i rady![]()
OLYMPUS OM-D E-M 10 zestaw z 1442 EZ i ED 60mm 1:2,8 Macro
Sprawdzaj balans-zawsze.Wyostrzaj przed pokazaniem.Fotki duzo zyskaja,przekonasz sie.Kwiatkow nie oceniam-nie znam sie(ja wyzsza polka)
PopatrzZałącznik 86791Inaczej???????
Aaaa.Witam,na forum.
Ostatnio edytowane przez Mirek54 ; 25.04.13 o 19:46
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
P. Mirku dziękuję za pokazanie możliwości... Niestety ale taka obróbka niestety w tym momencie jest jeszcze nie możliwa, przede wszystkim ze względu na możliwości techniczne - ja pracuję na tablecie w systemie android i oczywiście brak mi jeszcze umiejętności... Postaram się poszukać jakiś programów które umożliwią mi pracę na zdjęciem i będę ćwiczyć![]()
Mnie tam się najbardziej to zdjęcie podoba... przynajmniej się dowiedziałem jakim aparatem pstrykasz
obiektyw jakby Szamszungowski, czyż by to był być mógł niejaki NX1000?
Może to do Twojego wątku niewiele wnosi, ale dla mnie trochę, bo przynajmniej widzę że aparacik daje radę.
A Szklarska piękna kraina - się jeździło Karkonosz-express przez 3dni przed Sylwestrem 2lata temu. Stok nie krótki, taki w sam raz.
e-pl3
Szklarka #4
Niestety na zdjęciu pojawiły się bliki. Jest to pierwsza próba sił w trybie manualnym... i...?
A statyw miała??
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Traszka #5
Bo aparat zawsze warto mieć przy sobie...Zrobione przypadkiem
---------- Post dodany o 13:08 ---------- Poprzedni post był o 13:07 ----------
Miałam...
---------- Post dodany o 13:10 ---------- Poprzedni post był o 13:08 ----------
Dzięki tym zdjęciom dowiedziałam się że brakuje mi jeszcze filtru polaryzacyjnego...
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Jak miała statyw to czemu zdjęcie takie... niewyraźne..?
To nie traszka tylko jaszczurka, chyba zwinka. Traszki żyją w wodzie . tak myślę......
Filtr polaryzacyjny nie zrobi sam dobrego, nieporuszonego zdjęcia. więc w sumie poza nielicznymi wyjątkami - zbędny.
szklarka 4 nie ma żadnego miejsca ostrego i leci trochę w prawo
Robisz w plenerze pamiętaj o ustawieniach aparatu... zwłaszcza jak robisz na manualu.... Zdjęcie (poza nielicznymi, zamierzonymi efektami) musi być ostre... !
Przypadkowe zdjęcie bardzo szybkiej jaszczurki (pomimo emocjonalnego podejścia do własnego foto) będzie tyko mniej lub jeszcze bardziej mniej - udanym zdjęciem..
Ale co tam wrzuć coś jeszcze .......
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()