To ja wybiore - drugie, ale nie ze wzgledu na brak Leonardo na dachu Titanica, ale ze wzgledu na obrobke - sa biele, ladniejszy kontrast i bardziej dopracowane detale.
To ja wybiore - drugie, ale nie ze wzgledu na brak Leonardo na dachu Titanica, ale ze wzgledu na obrobke - sa biele, ladniejszy kontrast i bardziej dopracowane detale.
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
"na remis" czyli po mojemu - poprawnie neutralne. Miło popatrzeć ale bez szaleństw artystyczno-estetycznych
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Podsumowując: świetne masz te "budy" do focenia. Normalnie zazdroszczę.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Teraz mi przypomniałeś pewien budynek niedaleko Łodzi. Jak byłem przedstawicielem to zjeździłem woj. łódzkie i ościenne w szerz i wzdłuż i sporo fajnych miejsc widziałem tylko szkoda, że wtedy ze sobą aparatu nie woziłem to nie wstawiałbym teraz jedynie nocnych fotek lecz całkiem może nawet fajne fotki by się zdarzyły
Ale wracając do tematu jak się jedzie z Łodzi do Piotrkowa to po drodze jest miejscowość Srock gdzie facet przy domu wybudował sobie wierzę taką trochę podobną do karmnika dla ptaków
Skoro poruszyłeś temat dziwnych domów to pozwolę sobie u Cibie wrzucić fotkę tego domu znalezioną w internecie
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Zawsze mam problem z wierzą jak w nią nie wieżę
Dawno temu w łódzkich wiadomościach był wywiad z tym facetem od tego domu i wybudował sobie ją po prostu dla tego bo miał takie widzi mi się![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ