Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Heniu nie bij, tak pokombinowałem.![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
Filtrów kilka było użytych. Adjustable Gradient/Detail ; Dynamic Contrast/Natural ; Sharpening/Fix Focus. Każdy na oddzielnej warstwie. Po zastosowaniu jednego filtru znakiem + dodajesz następną warstwę i następny filtr. Tych filtrów nie używałem na 100% tylko suwakiem Layer Opacity najczęściej zmniejszałem "siłę" danego filtru. Górny suwak Master Opacity działa jednocześnie na wszystkie warstwy ale tego nie ruszałem.
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Napisałem:
ale to jest moje zdanie i nie znaczy, że nie ma amatorów takich "przegiętych" zdjęć
---------- Post dodany o 00:14 ---------- Poprzedni post był o 00:06 ----------
Trochę jaśniejsza i gładsza w chmurach od mojej. Nawiązując do zacytowanej granicy, jesteś tuż przed nią
Też tak często mam- jak mi się jakieś zdjęcie spodoba, muszę w nim pogrzebać, żeby sprawdzić czy można jeszcze coś z niego "wyciągnąć"![]()
Ostatnio edytowane przez And.N ; 29.06.14 o 00:21
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg