fajne to w większości, podoba mi się . Widać, że włożyłeś trochę pracy.... w niektórechce Ci się , nie tak jak mnie....
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
jeżeli chodzi o kolorowe zdjęcia z gór - to w większości dla mnie są ciut przesadzone w obróbce... np. z posta #1124 zdjęcie 8 i 9 (dla mnie przesadnie wydobyłeś kolory...)
za to fota ostatnia z tego posta jak i 3 i 7)tylko wydaje mi się że 7 ciut leci) są już bardzo na tak
podoba się też autoportret - ja lubię jak jest ciemno na takich zdjęciach (poza tym na portretach i auto... to sie nie znam)
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Witam wszystkich czas najwyższy było zabrać swojego EPL-1 w góry .Wykorzystując dzień wolny od pracy i pogodę która była za oknem postanowiłem ruszyć w miejsce niesamowite jedno z głównych miejsc w które wyruszając turyści odwiedzający Dublin i jego okolice .Miejsce to nazywa się Glendalough , a położone jest w górach Wicklow .To co chce wam dzisiaj zademonstrować to zaledwie kilka zdjęć z tego przepięknego miejsca .I w końcu udało się dorwać nieco śniegu ale to w dalszej części opowieści z Irlandzkich Gór .Zapraszam do podzielenia się swoimi opiniami i spostrzeżeniami na temat moich prac
P.S od tego momętu zaczynam numerowć zdjecia zobaczymy jak mi to wyjdzie :P 12
3
4
5
![]()
Ostatnio edytowane przez macieknr1 ; 2.04.13 o 21:43
Dunajec bardzo podoba mi się. Z ostatniej serii najbardziej ostatnie. Ale i na pozostałych jest na co popatrzeć.
Dunajec mocny, mroczny. Z irlandzkich gór jak to zwykle w moim przypadku - wolę cz-b. Choć do koloru wcale się nie przyczepiam
Pozdr
Maćku, kolor to piękno gór - nie zabieraj go. A jeśli już, rób dubleta. Bardzo proszę
Plus na nr 3 i 5
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Dziekuje panowie koloru będzie jeszcze kilka bez obazpozdrawiam i zapraszam