Teraz Też bym kadrował inaczej wrócę tam ale śniegu juz nie będzieniestety dziwnie to pewnie z waszej perspektywy (drodzy rodacy ) brzmi ale będzie mi go tam brakować .
Teraz Też bym kadrował inaczej wrócę tam ale śniegu juz nie będzieniestety dziwnie to pewnie z waszej perspektywy (drodzy rodacy ) brzmi ale będzie mi go tam brakować .
zaiste dziwnie![]()
ja chcę wiosnę i budzącą się do życia przyrodę - i pod żadnym pozorem nie chce od razu lata :/
no a w górach gdzieniegdzie może sobie śnieg leżeć![]()
byle nie za dużo![]()
a póki co dobranoc![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Ostatnio edytowane przez macieknr1 ; 5.04.13 o 01:27
Ostatnie bardzo dobre, ma wszystko co potrzeba by zdjecie było ciekawe. Dobry pierwszy plan, interesujące światło, nie jest przegadane. jedynie to ten prześwit na horyzoncie na moim monitorze jest ciut za jasny, ale to może być kwestia ustawień monitora.
Cześć Maćku ostatnie zdjęcie jest piękne tematycznie i kolorystycznie ale słabo wykadrowane.... Głaz na pierwszym planie przysłania morze zamiast być dodatkiem do landszaftu stał się jego tematem. Pierwszy plan stał się proporcjonalnie zbyt duży... Zbyt nisko ustawiłeś aparat ja bym go podniósł mocno do góry i cofnął sie ze 3 metry lub użył szerszej ogniskowej. Takie obnizenie aparatu spłaszczyło perspektywę i całe zdjęcie...
zapraszam do siebie http://czmielek.wix.com/chmielewski
ostatnie może bardzo nei zachwyca ale dobrze się na nie patrzy![]()
nie dało się tego głazu ująć w calości na przykład i z dalszej perspektywy - chyba tak bym to widziała - chyba że to był początek jakiegoś skalnego giganta - to wtedy rozumiem takie kadrowanie..
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
To taneczne fajne.