czekam w kolejce na to body, i podsyciłeś mój apetyt. dzieki za testgratuluję fajnych kadrów przy wymagającej pogodzie.na początku testu myslałem, że nyny zacznie namawiać do zmiany systemu, a tu patrzcie....![]()
czekam w kolejce na to body, i podsyciłeś mój apetyt. dzieki za testgratuluję fajnych kadrów przy wymagającej pogodzie.na początku testu myslałem, że nyny zacznie namawiać do zmiany systemu, a tu patrzcie....![]()
fajne zakończenie świetnego testu, co prawda szkło zacne ale nie w moich budżetach się mieści. Oby takich testów więcej się pojawiało.
Cześć Nyny,Cierpliwie czekałem na koniec testu. Obrazki świetne, co jest niewątpliwie twoją zasługą jak i trochę sprzętu.W kolejce po niego się nie ustawię, bo taki zestaw ma dla mnie jedną wadę - cena.Dzięki za test.Pozdrawiam.
wszystko to czego Ci brakowało będzie w E7![]()
Dzięki za ten piękny test. Pozdrawiam Nyny! Włożyłeś w to wszystko naprawdę dużo wysiłku.
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
Pięknie Nyny. Fajne ptaszki a nie tablice testowe.
Dałbym plusa, ale jestem ofiarą systemu i trafiasz na listę oczekujących.![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
sikorkami pokazałeś klasę
Świetny test. +![]()
OM-1; E-M5 II; E-M1; XZ-2; trochę słoików
Test świetny, ale ja mam pytanie nieco przyziemnej natury: czy ktoś wie z czego wynika waga Olka? Wszystkie szkła klasy 300/2,8 są znakomite optycznie i pancerne w budowie, ale Canon i Sigma ważą ok. 2,4 kg, Nikon też poniżej 3 kg, a Olek prawie 3,3kg. Więcej szkła, czy więcej metalu?
Trzeba by policzyc ile waza same soczewki (szklane)w kazdym z nich.Plastik jest duzo lzejszy.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie