Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Eeee tam - mow mi k@czy...znamy sie nie malo
Zaraz sciagniemy jakies pcie piekne i sie przekonamy, czy ciacho, czy tez nie![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Też z 72 roku. Jakoś poważniej wyglądaszAle kudły mamy jednakowe
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Krakman, a nie chcesz znowu zapuścić piór? Ładnie Ci byłoOdmładzają Cię.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Ale młode chłopaki. Ja tym roku byłem juz trzy lata po woju i szykowałem sie do żeniaczki.![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Takich nie miałem - szacun
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
No mowilem, ze ciach!
Byla akcja "Dajcie medal Krakmanowi", to moze teraz czas na "Dajcie wlosy Krakmanowi"
Nie wiem tylko, czy zaczac od zbierania kasy na nowe wlosy, czy tez od razu zaczac zbiorke wlosow