Dali medale, teraz odebrali.... włosów też jakby mniej....![]()
Dali medale, teraz odebrali.... włosów też jakby mniej....![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
To jeszcze do moich dwóch fotek z 1979 na samym początku tego watku (#2) - dorzucę trzecią:
P.S. kasetki ORWO miały istotną zaletę: były z tworzywa i bardzo łatwo można je było otwierać i zamykać, celem ładowania filmu z metra
P.S. 2 - aluminiowe pojemniczki były również bardzo użyteczne przy rozpijaniu flaszki![]()
no ładny arsenał![]()
79 rok i CANON Z WINDEREM ? - zegarek elektroniczny - toś ty normalnie gościu był !!! - ja wtedy ćwiczyłem "ojcowego" zenita c, a marzeniem była, smiena oczywiście 8m, bo już byłem "zaawansowanym" fotografem przerabiając temat MOJEGO certo
Ja w 79 to
Ostatnio edytowane przez bogdi ; 26.02.13 o 23:59
wielosystemowy
Kuudły w roku 1971...
" Fotografując staraj się pokazać to, czego bez Ciebie nikt by tego nie zobaczył".
Canona i jeszcze parę gratków (np. kompletny zestaw lampy błyskowej National PE-3550 - mam do dzisiaj i ciągle na chodzie) kupiłem jeszcze w 1977 w Pewexie, dzięki starszemu bratu, który mi załatwił wakacyjną robotę w Austrii. Czułem się wtedy wieeeeelkim gościem, jak regulowałem walutą rachunek w wysokości 1/2 ówczesnej pewexowej ceny za małego FiataTo były czasy...
Zawodowe "PRAWO JAZDY"...
" Fotografując staraj się pokazać to, czego bez Ciebie nikt by tego nie zobaczył".
warszawianka...
Kawał historii z "detalami". Fajne wspomnienia.![]()