Malinoweczka...to ja juz widze jakie zapasy beda na naszym rejsie...![]()
Malinoweczka...to ja juz widze jakie zapasy beda na naszym rejsie...![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
no o zapasy trzeba dbać...
Przy okazji Tej imprezy integracyjnej udało mi się spełnić dobry uczynek. Wyglądając rano przez okno, celem sprawdzenia pogodowych warunków zauważyłem uwięzioną w płocie sarenkę. Oczywiście zamiast na śniadanie ruszyłem sprawdzić czy dobrze widzę. Niestety fotek z akcji nie posiadam. Żona moja jak usłyszała żałosny szczek (tak ponoć zwie się głos jaki wydają te zwierzaki) od razu poszła z powrotem do pensjonatu. Nie było łatwo, z początku bałem się że będzie próbowała mnie kopać lub gryźć. Była jednak już chyba bardzo wykończona i jedynie od czasu do czasu nieco podnosiła łeb. Zablokowała się jak widać biodrami. W końcu myślę sobie raz kozie śmierć i najpierw zacząłem ją głaskać. Nie było "negatywnej" reakcji to wziąłem się do sprawdzenia jak mocno się zaklinowała. Pozwoliła mi spokojnie robić swoje. Nie udało się wciągnąć jej z powrotem. Pomyślałem że może rozszerzę pręty i wtedy jakoś uda się ją przepchać dalej. Wytargałem jakiś osdobny pal wbity w ziemię i trochę te pręty ponaginałem. Niewiele ale po podniesieniu sarny powoli udało mi się ją przecisnąć na drugą stronę. Niesamowite wrażenie, kiedy trzyma się w rękach dzikie zwierze, cały czas bałem się by nie odwróciła się i mnie nie ugryzła. Mam nadzieję że nic jej się nie stało. Praktycznie od razu wstała i co prawda niezdarnie ale o własnych siłach wlazła w krzaki po drugiej stronie płotu.
![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Gdzie ona tam próbowała przejść? Nieźle Yamada.
The question is, who cares?
Jesteś dobrym człowiekiem Robert. Duży, duży plus w pamięci.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Uratowałeś tą sarenkę jednym słowem, idzie wiosna może przeżyje. Szacun.
XZ-1, OM-1, 12-40, 100-400
Dzięki panowie, ale to nic nadzwyczajnego, każdy z was tak by zrobił...
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Żeby dać, trzeba móc![]()
The question is, who cares?
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||