Świetne kolory. Y25 i Y26 przypomina mi sklejankę...próbowałbym przyciąć do pełnej symetrii...ale tak też jest super![]()
Świetne kolory. Y25 i Y26 przypomina mi sklejankę...próbowałbym przyciąć do pełnej symetrii...ale tak też jest super![]()
Yamada, 25 jest super. Gratuluję.
dzięki za odwiedziny i wpisy.
25 to normalna fotka pojedyncza, natomiast 26 to panoramka z 5 a pionowych kadrów przycięta w kwadrat. Nie chciałem pełnej symetrii.
A mi się podoba płonące niebo na Y23.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Jak wychodziłem z domu to właściwie nic nie zapowiadało takich efektów. Nawet myślałem że nic z ładnego wschodu nie będzie. Na miejsce nie mam daleko. Okno w pokoju wychodzi na wschód no i 7 piętro, zawsze mam podgląd jaki będzie wschód. A zacząło się nieciekawie. Było szaro, prawie całe niebo zachmurzone. Ale jak już wstałem to stwierdziłem, że podjadę autem, i tak miałem jechać je zatankować. Mocno wiało i to dzięki temu chyba po kilku minutach zaczęło się jak dla mnie piękne widowisko.
U nas też jesień zaczyna złocić drzewa... Jutro wyjazd krótki w Góry Stołowe,oby pogoda dopisała to będzie co pooglądać.
Y29.
Śliczne kolory.
Uciąłbym dół z tymi liśćmi.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Kurde.Helmut ma racje z tymi liscmi.Mogles poczekac az wiatr je wywieje w druga strone i fala sie uspokoi.
O tak bys mialZałącznik 70879![]()
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Fajnie by było, nie? "D
Góry Stołowe, może nie tak jak się by chciało bo skałek żadnych nie będzie niestety. Kilka kadrów z jednego poranka reszta to fotki pamiątkowe z wycieczki... A raczej imprezy integracyjnej...Z której fotek zamieszczał nie będę.
GS1
GS2
GS3
GS4
GS5
GS6
GS7
GS8
Piękna seria. Aż chce się tam być.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||