Fajnie sobie poprzypominać stare miejsca, y379 to tu(z prawej strony zdjęcia)... wcinaliśm kanapki po zejściu ze szczytu. Zdjęcia oczywiście świetne
, przeglądałem wcześniej inne i dalej oglądam, podziwiam talent.
Fajnie sobie poprzypominać stare miejsca, y379 to tu(z prawej strony zdjęcia)... wcinaliśm kanapki po zejściu ze szczytu. Zdjęcia oczywiście świetne
, przeglądałem wcześniej inne i dalej oglądam, podziwiam talent.
Kasprowy Wieczorową porą: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1249315
Orion, Plejady i inne dziady: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1246830
Olympus E-PL5 dual kit 14-42mm + 40-150mmplus Nikony
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Świetnie jak zwykle w tym wątku. Masz może zdjęcia z zimowego wejścia na Świnice?
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Foty z ostatniej wrzuty cudownie klimatyczne. Nie wiem czy wrażenie nie byłoby jeszcze większe gdyby nie pokazywać w tej serii (skądinąd fajnych) zdjęcia pierwszego i ostatniego.
Y370 i 386 i Y390 i Y393 świetne.
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 6.09.14 o 11:34
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
390,391,392,393 doskonale.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
thx, mam z wiosennego, też ze śniegiem, jest gdzieś w wątku relacja
Thx.Pokazałem jak zaczęło się i jak zakończyło, myślę, że to daje jakieś pojęcie o czasie jaki my zużyliśmy na tą wycieczkę. Zapewne można szybciej, tyle, że ja nie chodzę tylko po to by wejść.
thx
---------- Post dodany o 14:42 ---------- Poprzedni post był o 14:42 ----------
Thx.![]()
przyłożyłeś się do fotografii na tej wycieczce. dzięki
390, 393, 394 - z ostatniej wrzutki są świetne.
ale co ja będę pisał. Sam wiesz, że góry pokazujesz wspaniale![]()
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie