Świetne te Twoje relacje. Muszę przyznać, że zainspirowały mnie do powrotu, po latach, na tatrzańskie szlaki. Z ostatniej wrzutki 410 najbardziej mi się spodobała.
Świetne te Twoje relacje. Muszę przyznać, że zainspirowały mnie do powrotu, po latach, na tatrzańskie szlaki. Z ostatniej wrzutki 410 najbardziej mi się spodobała.
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
zdecydowanie 416 i 419
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
417, 418 i 419 - bardzo mi się podobają.![]()
Kozice górskie bardzo fajne. Z ostatniej wrzutki 420 niesamowice wygląda![]()
The question is, who cares?
Dla mnie 416 świetne.![]()
Mam tylko "zastrzeżenia" co do 355, 358 i 361Wolałbym aby były nieco większe, a tak poważniej wszystkie się podobają. (zdaje sie komentowałem już starsze zdjęcia , taka strona mnie się otworzyła
)
Edit. Ta ostatnia wrzutka super![]()
Ostatnio edytowane przez And.N ; 26.10.13 o 22:52
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Jeśli musiałbym wybrać, a wszystkie mi się podobają, to 416 za jakąś taką bajkową aurę tajemniczości![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
normalnie 416 - magia naprawdę magia
419 równie pięknie, subtelnie, z klimatem..
420 było by git jakby całość zmieścił się w kadrze ...
perełki pierwsza klasa![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22