Ja osobiście nie przepadam za takimi zielonymi obróbkami no aleeeeeeeeee przecież ja to nie wszyscy![]()
Ja osobiście nie przepadam za takimi zielonymi obróbkami no aleeeeeeeeee przecież ja to nie wszyscy![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Oczywiście rozumiem że nie każdemu się będzie podobać
Dzięki za opinię![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Panowie, ale co Wam nie pasuje? Kolor?....jasne że pomarańcze i żółcie bardziej pasują.
Czytałem książkę duChemina....i właśnie jedno ze zdjęć obrabia w podobnym stylu. Co by nie eksperymentowć![]()
Ziootek
E-30; E-P3; mZD 14-42; "dekielek" 15 mm; ZD 14-54; ZD 9-18; ZD 40-150; Sigma 24; Metz 48-AF1
Powiem Ci tak. Ja nigdy w życiu nie przeczytałem żadnej książki od fotografii no sorry jak miałem z 10 lat zacząłem taką jedną czytać to może z 40 stron przeleciałem no i pół książki o PEN'ie czyli jakby nie patrzeć żadnej nie przeczytałem w całości. Żadnych wzorów do naśladowania z fotografów też nie mam bo żadnego nie znam oprócz tego co się czasami ogólnie o uszy obije. Jedynie od kogo się uczyłem będąc małym dzieciakiem czyli zdjęcia, ciemnia, wywoływanie, naświetlanie itd. to od mojego taty. Czyli reasumując opieram się tylko na tym jak ja coś widzę i jak mi się podoba a nie co narzucają mi wzorce. Jak już powiedziałem nie przepadam za zieloną obróbką ale wcale a wcale to nie oznacza, że nie będzie podobać się to komuś innemu. Nie powiedziane, że mnie też coś się nie spodoba ale musza zaistnieć ku temu odpowiednie uwarunkowania czyli tak coś ustrzelisz i obrobisz, że wyjścia nie będzie tylko krzyknąć SUPER. Sam bodajże napisałeś, że zaczynasz się bawić obróbką więc powiem Ci baw się dalej a z każdym zdjęciem będziesz wiedział więcej i więcej. A jedyna moja rada to rób to co uważasz za stosowne i to co Ci się podoba i nie daj się nigdy wpuścić w kanał robienia czegoś innego bo to jest modne
Lubię ujęcia nocne a najbardziej podoba mi się Kościół pod wezwaniem Św. Anny w Wilanowie![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 22.02.13 o 00:25
Ja nie wiem czy u Was też tak nasypało śniegu ale w Łodzi to sięga już czasami ponad głowę (do pasa to norma) i trzeba często tunele przekopywać aby ludzie mogli przejść
![]()