Fajny bobas. Ja już zapomniałem kiedy moja córa była w takim wieku...
Fajny bobas. Ja już zapomniałem kiedy moja córa była w takim wieku...
Ziootek
E-30; E-P3; mZD 14-42; "dekielek" 15 mm; ZD 14-54; ZD 9-18; ZD 40-150; Sigma 24; Metz 48-AF1
Dawno mnie tu nie było, ojjjj dawno
No tak na rozgrzewkę moje ulubione zdjęcie z typu BALKOONEX i w dodatku w jakże modnym wydaniu z różnego rodzaju portali społecznościowych "ZDJĘĆ Z TELEFONU" czyli 2w1. Następnym razem będę musiał zmontować 3w1 czyli dorzucić coś ze słitfoci
![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 14.02.13 o 03:40
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
ciekawe![]()
Pomysłowe
Ziootek
E-30; E-P3; mZD 14-42; "dekielek" 15 mm; ZD 14-54; ZD 9-18; ZD 40-150; Sigma 24; Metz 48-AF1
Taka tam pierdoła. Fota składa się z dwóch zdjęć. Chodziło mi o to aby zrobić zdjęcie gdzie wszystko jest ostre bo normalnie z KitKeta nie ma takiej możliwości Powinienem użyć statywu ale nie chciało mi się ale prawie tego nie widać na zdjęciu. No i teraz widzę, że powinienem zrobić jeszcze trzecie zdjęcie z ostrością ustawioną na balustradę i sznurki ze spinaczami i wtedy wszystko byłoby ostre luks malina
---------- Post dodany o 20:36 ---------- Poprzedni post był o 20:30 ----------
Ale chyba przyznacie, że trochę dziwnie patrzy się na takie zdjęcie gdzie cały zakres jest ostre (pomijam tą drobnostkę z balustradą)![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 14.02.13 o 21:59
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Przyznaj się CzaRmaX , że chciałeś się jeżynką pochwalić![]()