Moja fontanna a Placu Wolności w Łodzi pewien czas temu poPSuta w PS'ie
![]()
Moja fontanna a Placu Wolności w Łodzi pewien czas temu poPSuta w PS'ie
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Bingo! Tak to Obsessive. Słowo się rzekło więc spełniam obietnicę.
Na hasło Olympusclub można zakupić coś dla siebie lub żony/partnerki z rabatem 25%.Zakupy można zrobić tutaj.
A teraz drobnym druczkiem
Rabat jest ważny do 7 kwietnia br i obniża cenę produktów nieprzecenionych i w 1 gatunku.
Jak znajdę chwilę czasu to sobie zobaczę tę bieliznęi pewnie coś zakupię
.
Lubię sobie popstrykać.
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
wszedlem na ta strone... i to byl blad
pozdrowionka
Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.
No tak, zapomniałem ostrzec - znam kilka osób, które się uzależniły
Pozostając dalej w rozbieranych klimatach przedstawiam gołego Tulipana
"Bez muzyki życie byłoby pomyłką." ~ Wilhelm Friedrich Nietzsche
E-M5 + Pen E-P3 + Lumix 20/1.7 + Oly 12-40/2.8 + 45/1.8 + 40-150 + manualne macro +7.5/3.5
moja galeria: http://nightelf.org Prawa Ręka Egzekutora-Skarbnika TWA
Dzięki. Szkoda, nie mam Photoshopa więc takich efektów nie stworzę :/
Z serii zdjęć dziwnych, ale ubranych zaprezentuję jeszcze Sosnę:
"Bez muzyki życie byłoby pomyłką." ~ Wilhelm Friedrich Nietzsche
E-M5 + Pen E-P3 + Lumix 20/1.7 + Oly 12-40/2.8 + 45/1.8 + 40-150 + manualne macro +7.5/3.5
moja galeria: http://nightelf.org Prawa Ręka Egzekutora-Skarbnika TWA