nocne możliwości e pl3 po przesiadce kompaktów robią na mnie b. duże wrażenie
nocne możliwości e pl3 po przesiadce kompaktów robią na mnie b. duże wrażenie
te dzienne zresztą też
perski - bardzo fajne fotki. I nocne, i dzienne
CzaRmax - tunel w śniegu robi wrażenie
Ziootek
E-30; E-P3; mZD 14-42; "dekielek" 15 mm; ZD 14-54; ZD 9-18; ZD 40-150; Sigma 24; Metz 48-AF1
Perski bardzo mi się podoba to z wyciągu z narciarzem jest bomba, tylko jakby było hmmmmmm, może tak z deko jaśniejsze na narciarzu. Bo samo ujęcie jest "superanckie"
Wybacz bez Twojej wiedzy zgłosiłem je do fotki miesiąca
Ziootek1971 coś mnie tak naszło sfocić koleinę po oponie koło mojego bloku![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 23.02.13 o 17:36
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
@perski bardzo podoba mi się sztruks, środkowe zdjęcie.
cieszę się że się podobały, na koniec perły krakowskiej architektury z mojego podwórka /20minut rowerem od Rynku/ , tym razem e-pl5, około 23ej.
No to myk z micro 4/3
Panasonic Lumix G3 + Olympus 45mm f/1.8 (f/2.2, 1/200s, ISO160, 45mm)
Micro Four Thirds - moje doświadczenia z u43
Fajny ten "myk". Się mi podoba![]()
Ziootek
E-30; E-P3; mZD 14-42; "dekielek" 15 mm; ZD 14-54; ZD 9-18; ZD 40-150; Sigma 24; Metz 48-AF1
A mnie tak od wczoraj zastanawia czy ona żyje czy nie żyje na tym zdjęciu jako na zdjęciu. Ale to wszystko zależałoby od tytułu o ile micz87 by go nadał![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ