Ja noszę kompletny...z jedną połówką jest lepiej ale pełen komfort mam dopiero przy kompletny Gripie.
Potwierdzam. OMD z gripem pionowym zdecydowanie zwiększa komfort fotografowania.
No dobra, przekonaliście mnie... To jeszcze może w kwestii uchwytu do gripa GS-4...to samo pytanko..Warto?Przydaje się?
Ostatnio edytowane przez elfior ; 5.02.13 o 22:43
OM-D... Miałem...
Nie mam (chodzi o ten pasek?), ale podobno jest zmniejszony komfort robienia zdjęć pionowych
Jak jest ktoś z UK to może skorzysta:
http://olympus-omd-freelensgrip.sales-promotions.com/
E-620, ZD 14-54/2.8-3.5, ZD 70-300/4.0-5.6, Metz 48 AF-1
czyli mają lepszą promocję jak u nas, bo do obiektywu dodają gratis baterię
Zastanawiam się trochę co się dzieje - już dawno po świętach a co chwila w bezlusterkowcach pojawiają się jakieś promocje... a to warsztaty i zwrot kasy od Panasonica, a to upust na obiektywy u Fuji a to kolejna edycja promocji z obiektywem... To ostatnie wprawdzie na Wyspach, ale pewnie za miesiąc czy dwa i u nas ogłoszone będzie...
Nic takiego - idą nowe aparaty, pewnie z lepszymi matrycami lub lepiej oprogramowane i każdy kto ma, chce się pozbyć zapasów. Gdzieś czytałem ,że za kilka miesięcy nowe OM-D, następca E-P3, dwie puszki E-z 4/3.
Pojemności magazynów nie sa nieograniczone, a za powierzchnię magazynową we świecie się płaci ( za wynajem)....
Ostatnio edytowane przez apz ; 8.02.13 o 10:26
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro