Strona 155 z 258 PierwszyPierwszy ... 55105145153154155156157165205255 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1.541 do 1.550 z 2573

Wątek: Fuji X-E1 i X-E2

dzarro
    Gość

Odp: Fuji X-E1

Właśnie ściągnąłem sobie z sieci kilka RAW-ów z X-E1, żeby sprawdzić jak to się obrabia w PS Elements. Okazuje się, że mimo aktualizacji ACR ten program w ogóle nie chce czytać RAW-ów z Fuja. Niby przy aparacie jest Silkypix ale liczyłem na możliwość obróbki w PSE.

---------- Post dodany o 20:28 ---------- Poprzedni post był o 20:09 ----------

PS. Z tego co widzę pod PSE 10 jest podpięty ACR 6.7. Czyli chyba jak w CS5 - ACR 7 po prostu nie jest zgodny z moim Elementsem. **** blada.

| OlyJedi
    Mieszka w
    Krakow
    Siła reputacji
    24
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez dzarro Zobacz posta
    Właśnie ściągnąłem sobie z sieci kilka RAW-ów z X-E1, żeby sprawdzić jak to się obrabia w PS Elements. Okazuje się, że mimo aktualizacji ACR ten program w ogóle nie chce czytać RAW-ów z Fuja. Niby przy aparacie jest Silkypix ale liczyłem na możliwość obróbki w PSE.

---------- Post dodany o 20:28 ---------- Poprzedni post był o 20:09 ----------

PS. Z tego co widzę pod PSE 10 jest podpięty ACR 6.7. Czyli chyba jak w CS5 - ACR 7 po prostu nie jest zgodny z moim Elementsem. **** blada.
    Pewnie dlatego ze na rynku jest juz od jakiegos czasu PSE 11 - niestety taki nasz los ...

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar epicure
    Mieszka w
    Poznań
    Siła reputacji
    243
    Moja galeria

No i jest promocja:

http://www.fujifilm.eu/pl/wiadomosci...699-zl-brutto/

1699 zł za dowolny obiektyw. Za takie pieniądze to grzech nie kupić 35-tki f/1,4
    www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb

| OlyJedi
    Siła reputacji
    113
    Moja galeria

Promocja bardzo szalona chyba nie jest jeśli wziąć procentową wartość rabatu, ale coś innego jest w niej zadziwiające i godne naśladowania. Jeśli dobrze czytam tekst informacji - obejmuje ona także tych użytkowników systemu X którzy już wcześniej kupili aparat. To coś zupełnie nowego. Wszystkie inne promocje (Canon, Olympus, Nikon, Panasonic) kierowane były wyłącznie do osób które dopiero zamierzały robić zakupy. Wielki Szacun dla Fuji!
    Szukam linka do "Autobana"
    ---
    "Do Zobaczenia"

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar epicure
    Mieszka w
    Poznań
    Siła reputacji
    243
    Moja galeria

Poprzednia promocja na rozszerzoną gwarancję też działała wstecz. Fuji ma jaja
    www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb

| OlyJedi Awatar pers
    Mieszka w
    Nowy Sącz
    Siła reputacji
    45
    Moja galeria

Dla kogos kogo interesują obecne obiektywy naprawdę fajna promocja. Ja osobiście czekam na nowe stałki i zoomy.

| OlyJedi
    Siła reputacji
    113
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez epicure Zobacz posta
    Poprzednia promocja na rozszerzoną gwarancję też działała wstecz. Fuji ma jaja
    A jak to jest z tymi gwarancjami? teraz juz tylko 1 roczek?
    Szukam linka do "Autobana"
    ---
    "Do Zobaczenia"

Jd
    Gość

W Polsce niestety tylko roczek chociaż ceny po 1 stycznia nawet nie drgnęły. Można kupić z dystrybucji zza Odry wtedy masz roczek w Polsce a w drugim roku jestes zdany na serwis niemiecki. Paranoją jest to , że z dystrybucji niemieckiej kupisz nawet o 1.000 zł taniej

| OlyJedi Awatar Mcarto
    Mieszka w
    Irlandia
    Siła reputacji
    79
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Jasand Zobacz posta
    W Polsce niestety tylko roczek chociaż ceny po 1 stycznia nawet nie drgnęły. Można kupić z dystrybucji zza Odry wtedy masz roczek w Polsce a w drugim roku jestes zdany na serwis niemiecki. Paranoją jest to , że z dystrybucji niemieckiej kupisz nawet o 1.000 zł taniej
    Bo widzisz w Polsce im coś droższe tym lepsze
    Zapraszam do mojego wątku
    P&P - Pentax i Panas (GX7)

Jd
    Gość

Cytat Zamieszczone przez Mcarto Zobacz posta
    Bo widzisz w Polsce im coś droższe tym lepsze
    Chyba jednak kupie taki "gorszy" z Niemiec, a do tego 1.000 zł trochę dołożę i kupie sobie 17 mm 1.8 Olka