THX. To fajna cecha - powinno to być dużo wygodniejsze niż przełączanie na tarczy trybów.
THX. To fajna cecha - powinno to być dużo wygodniejsze niż przełączanie na tarczy trybów.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Toć ja juz om-d od września nie mam..A jeszcze przed nim przez rok miałem Fuji x100 właśnie.
Więc można rzecz, że to fujika dla olka zdradziłem. W sumie co za różnica czym, teraz nie mam ani jednego ani drugiego, na starych śmieciach sprzętowych jestem i nie narzekam. Pstrykam.
Choć ostatnio niemal nic..
![]()
Wiem pamaru, bardzo mi sie Twój watek podoba i zdjęcia sa swietne zarówno te robione OMD jak i innymi systemami. Odniosłem się tylko do tego "pozamiatane"Bo w sumie sprzet jak sprzet. Jedni bedą chwalić OMD a inni X-E1 - obecnie mamy spore możliwości wyboru i chyba każdy może coś znaleźć dla siebie i to w tej całej zabawie w szukanie sprzetu jest chyba najważniejsze
![]()
Pozamiatane, ale tylko dla mnie, bo ja akurat lubię bardzo ogniskową 85 (tu jej ekwiwalent w postaci 56mm). I tyle. Kto inny potrzebuje innych ogniskowych wiec dla niego może jeszcze nie być "pozamiatane".Mi na codzień i tak 1-2 stałki wystarczają.. .
![]()