Co to ten scan ma być? To po polsku oni piszą, czy angielsku?Prześle w formie czytelnego scanu lub zdjęcia oryginalny dowód zakupu aparatu X-E1 lub X-Pro1
Co to ten scan ma być? To po polsku oni piszą, czy angielsku?Prześle w formie czytelnego scanu lub zdjęcia oryginalny dowód zakupu aparatu X-E1 lub X-Pro1
"Bez muzyki życie byłoby pomyłką." ~ Wilhelm Friedrich Nietzsche
E-M5 + Pen E-P3 + Lumix 20/1.7 + Oly 12-40/2.8 + 45/1.8 + 40-150 + manualne macro +7.5/3.5
moja galeria: http://nightelf.org Prawa Ręka Egzekutora-Skarbnika TWA
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Po negocjacjach opłata za dodatkową dwuletnią gwarancję symboliczna. Zamówiłem i opłaciłem X-E1 czarny+18-55+36 miesięcy . W poniedziałek chyba do mnie dotrze.
Stałki sobie na razie odpuszczę bo mam awarie maszynki do robienia setek i dwusetek. Ale na poważnie - chyba w pierwszej kolejnosci poczekam na 55-200
Ostatnio edytowane przez Jd ; 24.01.13 o 18:01
A czy nie mogę mieć dwóch ? Do Olka czuje sentyment i rozwodu z nim nie planuję, a X-E1 tez mi sie podoba. Miałem przez przeszło pół roku X10 a obrazki Fuji daje jednak cudowne .
Ostatnio edytowane przez Jd ; 24.01.13 o 18:40
[QUOTE=Jasand;914406]Po negocjacjach opłata za dodatkową dwuletnią gwarancję symboliczna. Zamówiłem i opłaciłem X-E1 czarny+18-55+36 miesięcy . W poniedziałek chyba do mnie dotrze.
Mozesz powiedzieć cos dokladniej, gdzie można kupić z tą przedlużoną gwarancją za symboliczne złotówki?Myślalem, że ta promocyjna gwarancja skonczyła sie 31 grudnia?Ja nie zdążylem z zakupem w ubieglym roku i myslalem już u kupnie z dystrybucji niemieckiej, żeby chociaż mieć gwarancje dwuletnią.Ale skoro można jeszcze kupić w Polsce i z nowymi promocjami (obiektyw) to czemu nie?
Jasand
Jak już dojdzie fujik to nie dziel się wrażeniami obrazkiem między omd5 a xe1, bo zlecą się zakonnicy i będą przeprowadzać egzorcyzmy jak ma to miejsce w wątku u Jan_SGratuluje zakupu
runner