www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Oj to bardziej w formie żartu było.. Buzki dodałem.Choć teraz, gdy zostałem bez olka (oby do nowego roku), to moim mini zestawem jest właśnie ww. I w sumie jest spoko i jakoś przestałem narzekać, że ciężko itd. Ot robie zdjęcia i już.
![]()
O, a co z Olkiem ?
No wlasnie kurcze, niepokojace wiesci od Pamaru
A wracajac do Fuji X-Pro1 i X-E1. Zastanawiam sie, czy to nie jest po prostu matryca 16 MPix od Sony, tylko z filtrem x-trans zamiast tradycyjnego bayerowskiego? W sumie sensowne to by bylo.
Pozdrowienia
Sylwek
the convert
Szczerze mówiąc, to średnio interesuje mnie, kto wyprodukował tę matrycę. Do kompaktów Fuji matryce produkowała Toshiba, ale tutaj może to być nawet Panasonic - dla mnie bez różnicy.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
A nic, musiałem się chwilowo wspomóc dosyć mocno finansowo i poszedł w diabły. Ale powoli ostrzę kły na 17 1.8 i 60 macro i jak da radę to po nowym roku om-d w takim zestawie zawita u mnie z powrotem (o ile 17tka wyjdzie do tego czasu poza "kartkę").
Szybkiego odkucia sie![]()
Pozdrowienia
Sylwek
the convert
Dzięki.![]()
W komentarzach do nowego testu 60/1.4 szef optycznych już zapowiada, że będzie test tego zooma. Niewykluczone, że X-E1 z zoomem ze względu na rozsądną cenę zostanie potraktowany jako "koń pociągowy" systemu- i dystrybutorzy dołożą starań, żeby testy tego zestawu pojawiły się szybciej niż miało to miejsce w przypadku bardziej niszowego X-1Pro.