|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Chcesz seksu?
Tak,ale nie na golasa,i nie znosze dotykania![]()
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Zaklinanie rzeczywistości chyba nic nie da. To co zostało upublicznione, choć kusi by uznać za legalne, legalne jest tylko dla tych, którzy posiadają licencje na ten pakiet. Adobe wiedziało co robi. Jaki jest efekt? Może spodziewali się tego, a może nie. To jedynie domysły. Na pewno mają darmową prasę w każdym zakątku internetu.
---------- Post dodany o 15:17 ---------- Poprzedni post był o 15:06 ----------
Mają monopol? Jest tyle oprogramowania graficznego na rynku, nikt pod karabinem nie trzyma. Inna sprawa, że PS obrósł książkami, tutorialami i legendą, że "tego to bez PS-a nie da się zrobić". Ale czy można mieć pretensje do firmy, że robi na tyle użyteczny software, że ludzie chcą go używać, a nawet przekonują do tego innych?
Na marginesie. Każda firma jest pazerna bo chce pieniądze za swoje produkty/usługi, w dodatku zwykle jest za dużo zdaniem klientów.
Nie mam konta Adobe, nie mam ich produktów, za wyjątkiem Acrobat Reader, z tego wynika, że po instalacji tych programów będę " PIRATEM "![]()
![]()
![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
Saboor - dziękujemy![]()
Body: E-M5 II / E-M5 / E-M10 / AIR A01
"Canon 24-70 L is good enough (sharp enough) for Annie Leibowitz, but not good enough for some anonymous amateur photographers. (martin mintal)"