Strona 8 z 11 PierwszyPierwszy ... 678910 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 107

Wątek: Adobe Photoshop CS2 - Za darmo

| OlyJedi Awatar klikacz
    Mieszka w
    Warsaw, Poland, Poland
    Siła reputacji
    134
    Moja galeria

Odp: Adobe Photoshop CS2 - Za darmo

A ja bym to tak podsumowała. Wczoraj na stronie banku pojawiła się informacja, że dla klientów banku podają kod do wypłacenia sobie dolara. Wszyscy sobie wypłacili. A dzisiaj bank zmienia zdanie i na stronie banku podaje informację, że trzeba tego dolara oddać. Mogli myśleć wczoraj, zamiast odkręcać sprawę i udawać głupa dzisiaj.

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    153
    Moja galeria

Tu jest trochę inaczej. Za nic nie płaciłaś ściągając pliki i nikt Cię za to pewnie ścigać nie będzie ale jest pole do tego aby zarobić więcej przez to co opisałem wyżej no i reklama poszła w świat

To wszystko było obliczone na dodatkowe dochody. Jak jest pomyłka to działa się natychmiast a nie czeka z czymś ponad 24H tym bardziej, że w USA była inna pora niż u nas no i telefony mają ,maile mają i kilkunastu dyrektorów odpowiedzialnych decyzyjnie mogących zaraz powiedzieć TAK lub NIE a przecież wszystkich na raz AMBA nie wcięła
    Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 8.01.13 o 14:12
    Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ

| OlyJedi Awatar Reedmooley
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria

Tylko widzisz, w tamtym systemie prawnym, jak coś nie jest wyraźnie zabronione,napisane w 20 miejscach i to czcionką na pół ekranu, to wolno to robić, i teraz muszą rozkminić czy chce im się procesować z ludźmi którzy mogą ewentualnie pójść na udry i wytoczyć proces-a takich w US nie zabraknie.
    E-420+ kit ZD 14-42 i Samyang 85mm f1.4
    Mój temat zdjęciowy-http://forum.olympusclub.pl/threads/81801-Reedmooley-początki-przygody-z-Olympusem

Rozjemca - Super Mod Zwycięzca popRAWki
    Konto PREMIUM | OlyJedi
    Awatar Saboor
    Mieszka w
    Markach
    Siła reputacji
    287
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez goldiesr Zobacz posta
    A miało być tak pięknie
    Sent from my Lumia 710 using Board Express
    Dobra Leszcze,
    Dzwoniłem i wszystko wiem(jestem genialny), wygląda to tak:

1. Jeżeli ktoś miał CS2 może pobrać nieskończenie wiele CS2 i używać komercyjnie
    2. Jeżeli ktoś ma konto Adobe i posiada inny produkt(CS5, CS6) może pobrać i używać nie komercyjnie
    3. Każda pobrana licencja CS2 przy założeniu, że pobierający posiada konto Adobe jest legalna, lecz niekomercyjna

Ania ***** Adobe Obsługa Klienta
    |popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
    wątek kulinaria :::: bez prawdziwych potrzeb :::: wątek tutoriale
    wątek Photoshop :::: <-- Volter --> :::: wątek DITL

| OlyJedi Awatar Reedmooley
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria

Saboor- i zepsułeś zabawe no....
    E-420+ kit ZD 14-42 i Samyang 85mm f1.4
    Mój temat zdjęciowy-http://forum.olympusclub.pl/threads/81801-Reedmooley-początki-przygody-z-Olympusem

Konto PREMIUM | OlyJedi
    Awatar Saboor
    Mieszka w
    Markach
    Siła reputacji
    287
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Reedmooley Zobacz posta
    Saboor- i zepsułeś zabawe no....
    Oj tam, oj tam Reedmooley, tu już serca zaczynały za szybko bić, trza ludziom pomagać, nie?
    |popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|

Jaack
    Gość

Cytat Zamieszczone przez Saboor Zobacz posta
    Dobra Leszcze,
    Dzwoniłem i wszystko wiem(jestem genialny), wygląda to tak:

1. Jeżeli ktoś miał CS2 może pobrać nieskończenie wiele CS2 i używać komercyjnie
    2. Jeżeli ktoś ma konto Adobe i posiada inny produkt(CS5, CS6) może pobrać i używać nie komercyjnie
    3. Każda pobrana licencja CS2 przy założeniu, że pobierający posiada konto Adobe jest legalna, lecz niekomercyjna
    Ania ***** Adobe Obsługa Klienta

Dobra robota, w końcu znalazł się jeden odważny co za słuchawkę chwycił

Proponuję zmianę w TWA, zamiast Egzekutor TWA, proponuje mianować Saboora Naczelnym Informatorem (wywiadowcą) TWA

zasługę tę wyceniam na +100

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    153
    Moja galeria

Reedmooley to zależy co jest w licencji napisane a to chyba czyta tylko 1% użytkowników

Czy w pkt. 3 licencja z pobraniem jest jednoznaczna czy tylko chodzi o licencję do tego co już się ma?
    Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ

Konto PREMIUM | OlyJedi
    Awatar Saboor
    Mieszka w
    Markach
    Siła reputacji
    287
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez CzaRmaX Zobacz posta
    Reedmooley to zależy co jest w licencji napisane a to chyba czyta tylko 1% użytkowników

Czy w pkt. 3 licencja z pobraniem jest jednoznaczna czy tylko chodzi o licencję do tego co już się ma?
    Jeszcze raz: jeżeli Masz/Miałeś(abgejdowałeś) CS2 i teraz pobierasz CS2 numer seryjny daje Ci w pełni komercyjną wersję tejże CS2-ki.
    Jeżeli tylko konto Adobe tylko do domciu bez komerchy.

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    153
    Moja galeria

Tyczy się to też kont założonych teraz? Bo pewnie wiele osób dopiero teraz pozakładało.