Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Tzn. kupić, wpisać swój numerek i używać do woli? Ryzykujesz, że pojawi się pod drzwiami parafialna kontrola antydopingowa...
pozdrawiam, Maciek (E-620+ E-PL6 + parę innych rzeczy)
------------------------------------------------------------------------------------------------------
'Kochana Redakcjo, chcę grać jak Mozart. Jaki fortepian powinienem sobie kupić?'
Mirku, ale w przypadku softu to inna bajka. Jako "dobro niematerialne" musisz mieć jakikolwiek dowód zakupu - nie wiem jak to jest teraz ale kiedyś chyba trzeba było mieć przynajmniej 2 z: nośnik/pudełko/instrukcja/paragon/faktura. Teraz nawet gdy kupujesz instalkę z netu, to masz przynajmniej mailowe potwierdzenie.
Pozdrawiam, Robert
Był sobie Olek, piękny, wielki, czarny Olek z całą kompanią braci ...
... a jest ... żółta łódź podwodna ....
Taak? A co w przypadku jak zadzwonisz do serwisu z problemem,ze instalka nie dziala,kupiles w zeszlym miesiacu, nr ktory wbijasz z pudelka jest juz dawno uzywany,..po prostu kicha.Przyjedzie gosciu z serwisu,wrzuci klona ze swojego lapka,wpisze nr,reke uscisnie i pojedzie. Program dziala.Teraz masz program co dzala na kompie z calkiem innym nr. niz ten ktory kupiles.Uzywasz go nielegalnie???
Dobrze zrobiona instalka sama rozpoznaje czy jest to dobry nr czy nie i umozliwia dalsza instalacje.A rejestracja to nie jest legalizacja softu.To tak jak u nas na forum, zeby pisac musisz nalezesc do spolecznosci.Nie jest to wymagane przy czytaniu.
Czy przed zaakceptowaniem(zafajeczkowaniem) wyczytales w Eula,ze wymagana jest rejestracja na stronie produktu???A ilu to czyta![]()
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Chyba jednak nie do końca za darmo![]()
http://www.fotomaniak.pl/64827/photoshop-za-darmo/
E-620, ZD 14-54/2.8-3.5, ZD 70-300/4.0-5.6, Metz 48 AF-1
Ściągnąłem wszystko co tam było, zobaczymy co z tego wyniknie.![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
A miało być tak pięknie
Sent from my Lumia 710 using Board Express
***Olympus Stylus 1s***
Wcale się temu nie dziwię i wiedziałem, że tak będzie. Oni są bardzo pazerną firmą. Oni tak samo działają jak Allegro bo jakby nie patrzeć mają pewnego rodzaju monopol i klientów w pupie - NIECH KLIENCI PŁACĄ tyle ile maksymalnie da się z nich złupić
. Dobrze wiedzieli co robią i było to zaplanowane pewnie z premedytacją a teraz głupa rżną bo co nie mają tam telefonów i do prezesów w krytycznej sytuacji nie można się dodzwonić aby ustalić co i jak? Wiedzieli, że wiele osób ściągnie, zapozna się i może kupi nowy program już legalny a jak będą łaskawi to może dla tych co ściągnęli dadzą jakąś promocję na licencję przykładowo za 100 zł bo wtedy każdy kupi aby mieć a oni coś jeszcze na tym zarobią bo jakby nie patrzeć CS2 trochę lat ma ale do większości zadań nadal dobrze się nadaje
---------- Post dodany o 12:55 ---------- Poprzedni post był o 12:53 ----------
To z własnych doświadczeń hehe![]()
![]()
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ