Strona 32 z 282 PierwszyPierwszy ... 2230313233344282132 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 311 do 320 z 2813

Wątek: CzaRmaX BYŁ/BYŁA/BYŁO/BYLI sobie

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    152
    Moja galeria

Odp: CzaRmaX BYŁ/BYŁA/BYŁO/BYLI sobie

Miło wiedzieć, że moja bajka kilku forumowiczom się spodobała - dzięki . Fotki robiłem już po spożyciu pewnej ilości Jaśka ale od razu robiłem je z zamierzeniem jakiejś historyjki i aby jakoś podziękować mojej rodzinie za fajny świątecznie spędzony czas

A jako, że był to czas świąteczny to kilka świątecznych ozdób

187. Bombeczka z trochę INNYM uchwytem zrzucana przez obcych na drzewka w kolorze zielonym

Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	wa3.jpg
Wyświetleń:	63
Rozmiar:	943,5 KB
ID:	77356

188. Obcy atakują lotem nurkującym aby bombardować powyższymi bombeczkami

Nazwa:	wa2.jpg
Wyświetleń:	67
Rozmiar:	506,6 KB
ID:	77355

189. Ale nasza dzielna obrona przeciwlotnicza była prężnie działa i obcych z dział laserowych na ziemię zwala

Nazwa:	wa1.jpg
Rozmiar:	606,0 KB
ID:	77354
    Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 29.12.12 o 00:53
    Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    152
    Moja galeria

190. Nie ma to jak bandycki autoportret w "Dramatycznej tonacji" - jak nic 10 lat bez wyroku . Teraz sweet focie z ręki nabrały nowego wymiaru i niech żyją wszelkiego rodzaju portale społecznościowe

Nazwa:	D2.jpg
Rozmiar:	289,7 KB
ID:	77378

Ale mam sam z siebie zlewkę
    Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 29.12.12 o 18:52
    Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ

Moderator | OlyJedi Awatar apz
    Mieszka w
    Beskid Mały; Andrychów
    Siła reputacji
    338
    Moja galeria

Za mało dramatyzmu dolałeś do autoportrety , ja bym spróbował z grubym ziarnem w czarnobieli . Co do poprzedniej wrzuty , fajne te żyrandole, dopóki jeszcze lecą. Skąd wiałeś taki rodzaj dachu na katedrze? Bo obrona p-lotnicza wyszła już średnio.
    E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    152
    Moja galeria

W tym autoportrecie nic nie przerabiałem - jest tak jak wyszedł z programu "drama" z Olka .

Dach na katedrze to bombka, która stała przed nią

Nazwa:	GDA2.jpg
Wyświetleń:	59
Rozmiar:	767,8 KB
ID:	77380

| OlyJedi
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria

187 i 188 fajne, nawet bez komentarza by się mi podobały. 189 jako dodatek do dwóch poprzednich i komentarza do nich, również się broni... ale tylko jako dodatek.

Autoportretu nie komentuje,

apz - dzięki za zapunktowanie
    Szukam linka do "Autobana"
    ---
    "Do Zobaczenia"

| OlyJedi Awatar alnico
    Mieszka w
    Śląsk, Mikołów
    Siła reputacji
    203
    Moja galeria

[QUOTE=CzaRmaX;901850]190. Nie ma to jak bandycki autoportret w "Dramatycznej tonacji" - jak nic 10 lat bez wyroku ]

W Archiwum X występowałeś ?
    A tak na poważnie to lubię zaglądać do Twego wątku. Jedne zdjęcia podobają się bardziej (tych jest zdecydowanie więcej), inne mniej. Masz ciekawe pomysły, widać że fotografia sprawia Ci wielką radość i tego się trzymaj.
    OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy .
    Kiedy wychodzę w góry wracam do domu ; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
    Szwarc, mydło i powidło
    || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja

| OlyJedi Awatar PaniNikt
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria

W autoportrecie kolory troszku nie teges - w każdym razie mam nadzieję, że tak pomarańczowego nosa w rzeczywistości nie masz?
    Bombeczka świetna formą i humorem, najbardziej mi sie uwidziała.

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    152
    Moja galeria

A ja się tak zapytam!!! Przepraszam jakiś okres litości dla CzaRmaX'a? Tak mi wątek zaspamowaliście, że aby przeczytać co poprzednio napisałem lub sprawdzić numerek zdjęcia to muszę stronę przewijać lub co gorsza iść na poprzednią stronę . Opamiętajcie się bo jeszcze pomyślę, że zacząłem coś dobrze robić i zgodnie ze słuszną linią partyjną a fujjjjj

Cytat Zamieszczone przez PaniNikt Zobacz posta
    W autoportrecie kolory troszku nie teges - w każdym razie mam nadzieję, że tak pomarańczowego nosa w rzeczywistości nie masz?
    Tak jak pisałem APZ'towi to jest "DRAMA" bez żadnego mieszania w pliku i ona najlepiej wychodzi w połączeniu nieba lub wody z budynkami bądź zielenią. W pomieszczeniach też pewne rzeczy fajnie wychodzą (metoda prób i błędów) ale broń boże z lampą błyskową. Ludzie wychodzą jak wampiry i można dzięki niej komuś na złość zrobić jak tutaj Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	8.jpg
Wyświetleń:	60
Rozmiar:	263,0 KB
ID:	77424 o sorrry to nie ta fota bo miała być ta Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	Sławek.jpg
Wyświetleń:	60
Rozmiar:	381,2 KB
ID:	77425 hehe . Z tego co zauważyłem DRAMA ma tendencję do trochę za wysokiego podbijania czerwieni co się uwidacznia przy specyficznie padających promieniach słonecznych. W przypadku nieba bardzo dobrze sprawdzić w PS jak zadziałają na nie AUTO-TONY bo często potrafią poprawić efekt.

No dobra ja tu pierdu, pierdu a miałem Wam mój temat obrzydzić tak więc:

191. Kolejny autoportret

Nazwa:	OLYMPUS.jpg
Wyświetleń:	62
Rozmiar:	538,6 KB
ID:	77427

192. Trochę "Lomografi" z ordżinaleska LOMO LC-A w stylu very full romantiś

Nazwa:	5.jpg
Wyświetleń:	47
Rozmiar:	276,2 KB
ID:	77426

193. Taki świąteczny okrąglaczek abym wam już okrąglaki i święta zbrzydły do reszty

Nazwa:	b.jpg
Rozmiar:	571,3 KB
ID:	77428

194. No i co by Wam tu jeszcze walniętego zapodać? Hmm wiem będzie makro z ręki a pojedynczy kwadracik ma wymiar 1mm/1mm

Nazwa:	BLOK.jpg
Wyświetleń:	55
Rozmiar:	452,4 KB
ID:	77430

No i mam nadzieję, że dzięki temu następnym razem nie będę musiał się już męczyć w przewijaniu stron

Spadam sobie na kilka dni więc chyba coś dopiero nasmaruje po 2 ale w razie czego wszystkiego najlepszego w Nowym Roku dla każdego zbłąkanego co tu zajrzał
    Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 30.12.12 o 02:46

| OlyJedi Awatar petreq
    Mieszka w
    Chrzanów
    Siła reputacji
    208
    Moja galeria

Żeś nam nasmarował litaniję.

Spadaj chłopie, pofoć trochę a po 2-gim zrób radochę

Najlepszego również w Nowym Roku!

Moderator | OlyJedi Awatar apz
    Mieszka w
    Beskid Mały; Andrychów
    Siła reputacji
    338
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez CzaRmaX Zobacz posta
    A ja się tak zapytam!!! Przepraszam jakiś okres litości dla CzaRmaX'a? Tak mi wątek zaspamowaliście, że aby przeczytać co poprzednio napisałem lub sprawdzić numerek zdjęcia to muszę stronę przewijać lub co gorsza iść na poprzednią stronę . Opamiętajcie się bo jeszcze pomyślę, że zacząłem coś dobrze robić i zgodnie ze słuszną linią partyjną a fujjjjj

...

No i mam nadzieję, że dzięki temu następnym razem nie będę musiał się już męczyć w przewijaniu stron
    Spadam sobie na kilka dni więc chyba coś dopiero nasmaruje po 2 ale w razie czego wszystkiego najlepszego w Nowym Roku dla każdego zbłąkanego co tu zajrzał
    Chcesz mieć znowu pusto? Nie zadzieraj z nami...
    Tym razem spodobało się mi to łomo coś tam. Pojechane z kolorami, zabójcza winieta, ale się mi podoba, a jak powszechnie wiadomo z gustami się nie dyskutuje.
    A i jak kolejny raz tak samo się pomylisz naślę Ci miłościwie nam panującą Moderację...
    Dosiego Roku! A na krótką metę wypoczynku trochę.
    Pozdrawiam AP.
    E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro