to drugie nawet całkiem fajnie wyszło![]()
to drugie nawet całkiem fajnie wyszło![]()
Czarus,
Chyba brak weny, rozumiem boleje, flaszka czyni cuda, aż stwierdzilem, ze jutro pojdena foty, tylko aparatu k... Nie mam![]()
pozdrowionka
Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 22.12.12 o 23:26
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 23.12.12 o 03:48
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Czarek jazda w plener, a nie nowalijki wstawiasz![]()
A co ja w plenerze będę robił? Piękne, wypasione i super foty, no może czasami zdarzy mi się jakaś normala? Przecież wszelkiego rodzaju kubki, spinacze, bloki, trawniki, lampki itp. się na mnie obrażą na śmierć i jeszcze gotowe się na mnie mścić bo przecież wiadomo nie od dzisiaj, że rzeczy martwe potrafią być złośliwe hihi![]()
złosliwiec, psia kość słoniowa![]()
175. - kto Ci pozwolił na mojej łące zdjęcia robić?
CzaRek tak ma, włóczy się czasem po obcych landach.