Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Tam daleko jest kosmos....![]()
Dobre!
pozdrowionka
Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.
Hehe, zawsze mi się podoba ile jeden obraz potrafi skojarzeń przywołać w zależności kto na niego akurat patrzy. Mnie jakoś tak od razu skojarzył się z "kochanie weź pilota i przewiń szybko do przodu". Co do dwójki to bardzo, bardzo fajnie na prawdę super fajnie Ci to wyszło i nie chcę Ci nic mówić ale to jest jedna z fajniejszych rzeczy jaką widziałem w Twoim wykonaniu tutaj
. Też mnie korciło aby wstawić tam jakiś podkład kosmiczny ale powiedziałem sobie, że wszystko co tutaj będę wstawiał będzie pochodziło wyłącznie z moich zdjęć (no chyba, że NASA by mi coś udostępniła jak wojetek1234 swój budynek do wariacji)
To jeszcze jeden kadr tego budynku taki trochę na ciemną stronę mocy
131.
131A wersja obcięta
![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 12.12.12 o 19:04
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
No co ja w pionie to Helmut mi poprzewraca hihiAle chyba sam przyznasz, że pierwsza wersja choinki jest fajniejsza ale to pewnie przez to, że góra tego zdjęcia powoli zanika i uwidacznia przez to trójkąty
. Zawsze pierwsza myśl najlepsza i tak sobie myślę, że gdy będzie cieplej i przy okazji pojadę drugi raz sfocić ten budynek to może mi na przekór wszystko wyjść gorzej
. Może się okazać, że własnie przez to, że wyszedł trochę niesymetrycznie uwidocznił coś fajnego a pełnej symetri będzie klapa ale przy okazji to sprawdzę
No to teraz coś dla tych co mi zarzucają, że nic normalnego nie wrzucam. Zdjęcia tak jak je matryca w JPEG stworzyła no tylko TROSZECZKU skadrowałem i wyprostowałem
132. Poszukując TROPU na normalne zdjęcia poszedłem na balkon zajarać i TROP sam się znalazł co prawda nie Czarnych Stóp ale zawsze jakiś
133. Za chwilę ujrzałem jakże urokliwy i typowy widoczek na naszych osiedlach czyli BLOK. Blok jaki jest widzi każdy w POP-ART w zmiekczonej ostrości
134. Odwróciłem głowę i rzekłem sobie "JA NIE MOGĘ JAKI WIDOK" - zachód słońca między wieżowcami to prawie jak między górskimi szczytami
135. Tak już podjarany manią normalnego focenia poszedłem za radą Mirka54 i wszystko zacząłem traktować jak modele i żonę przy kopie złapałem a jej protesty na nic się nie zdały i czarno-białym ją złapałem
Chciałem jeszcze córkę sfocić nie bacząc na to, że śpi ale wałkiem żona mnie zdzieliła i normalność powróciła![]()
Jeżeli coś innego dostrzegłeś to powiedz mi to magiczne jedno słowo to może też zaskoczę i to zobaczę
I jeszcze jedna rzecz mnie interesuje czy ten budynek w takiej czarnej tonacji się podoba bo ja osobiście mam mieszane uczucia raz na tak a znowu drugi raz na nie![]()