No jakby Wam to chłopaki powiedzieć hmmmm. To akurat jest teren moich rodziców hihi
A tak w ogóle to polecam dzieło pewnej Joasi
http://www.facebook.com/photo.php?fb..._reply&theater
No jakby Wam to chłopaki powiedzieć hmmmm. To akurat jest teren moich rodziców hihi
A tak w ogóle to polecam dzieło pewnej Joasi
http://www.facebook.com/photo.php?fb..._reply&theater
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 24.12.12 o 02:01
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Jako, że lubię wszelkiego rodzaju kręciołki tak więc kolejna porcja czegoś aby było widać zakręcony ruch
.
Wery cyc sorki ale FOTY Z RĘKI, nie chciało mi się nic prostować, nie chciało mi się nic kadrować i byłem jedynie zmuszony do zmniejszenia (leniwy się zrobiłem przez te święta)
od 176 do 179
180. No i z tego co miałem jakąś porąbaną panoramę dla zezowatych stworzyłem
![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 27.12.12 o 04:22
Ty to masz parę kolego, ja się męczyłem by wyprodukować i zniszczyć świąteczne zapasy, a Ty się produkujesz i efekt jest taki, że kiedykolwiek chcę tu zajrzeć to mam do przejrzenia 2-3-4 strony x 40 postów, bo takie mam ustawienie forum. Normalnie nie idzie nadążyć.
AP.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Naszło mnie na focenie reniferków i innych dziwnych ozdób
Historię o reniferach znacie więc nie będę opisywał jej jeszcze raz bo mi się nie chce!!!
No dobra albo ją opiszę na nowo
181. Za siedmioma morzami za siedmioma górami, trzema firankami i szklanymi oknami było sobie rozświetlone królestwo bajkowej krainy
182. Mieszkał tam renifer zwany Kryształek co dumnie sobie chadzał i się zawsze tyłkiem do focenia odwracał
183. Była to bestia bardzo narcystycznie do życia nastawiona i tylko luster szukał aby podziwiać swe piękne lico uśmiechem rozświetlone
184. Wszystkie gwiazdy na firmamencie niebieskim tylko dla niego świeciły i mu jego piękne poroże w swe promienie zdobiły
185. Lecz gdy trzeba było w galop szybki ruszał
186. Do sań się podczepiał i w święta prezenty rozwoził aby uśmiechem dzieci każdy dom obrodził
EPILOG:
W podziękowaniu za bardzo fajne święta dla Kamili i Szymona![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 28.12.12 o 05:41
Bajka fajna, fotki ciekawe(jako ilustracja)a plusa kurka wodna dać nie mogę
. Lol. Ale co się odwlecze...........
![]()
Bajeczka dobrze opowiedziana i zilustrowana, z plusem ten sam problem, co i u Przedpiszców![]()