Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Wcześniejsza (ta poprzednia) wrzutka zdjęć sporo lepsza moim zdaniem.
Nie wszystko warto oceniać jedynie z kontekstu warsztatu. Lubie takie zdjęcia jak pokazała Bufetowa bo pokazują zmienność, która na co dzień gdzieś nam umyka. Ja mam od pewnego czasu taką zabawę, że foce sobie różne rzeczy z mojego balkonu czy okna bo zauważyłem ile nowych rzeczy za każdym razem można dostrzec i jak wszystko może się zmieniać w niby codziennym monotonnym widoku (taka moja fanaberia)![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Na tych fajniejsze wydało mi się światło.
Może brakować czegoś konkretnego, motywu głównego.
“When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in Black and white, you photograph their souls!”
― Ted Grant
widzę że sobie ładne zaległości w jednym z lepszych wątków poczyniłam
idąc nieco wgłąb wątku parę słów wypowiem coby nie przejść obojętnie obok ciekawych prac
uciekająca panna młoda i fotograf fujara 1 klasa --> to do wpisu nr #2722
seria z bezsennością też mega
podobnie jak gdańskie #2793
bardzo lubię tego typu poczynania https://forum.olympusclub.pl/attachm...6&d=1355690343
Wiślane superaśne zwłąszcza z tej ostatniej wrzuty
a fota
![]()
po prostu jak zrobiona z kilkunastu kilometrów z góry
kapitalny efekt
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Lubie takie klimaty i zmiany. Fajnie jakby jeszcze bylaby zeglowna.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Dotyczy ostatnich wiślanych.
Jeżeli celem Autorki było pokazanie zmienności to cel został osiągnięty. Być może brakuje w fotografiach jakiegoś punktu gdzie oko dłużej się zatrzymuje ale ukazanie serii zdjęć niweluje ten ewentualny zarzut. Światło dobrze wykorzystane i zdecydowanie "podpiera" prezentowane zdjęcia![]()