Ja z kolei jestem za pierwszym.
Chyba będziesz musiała sama zdecydować. Przy takim rozrzucie głosów marny z nas pożytek.![]()
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
Ja nie potrafie wybrać najlepszego. Wszystkie sa dobre.
"Jeżeli nie jesteś zdolny widzieć więcej ponadto co widzialne, nie możesz zobaczyć niczego" - Ruth Bernhard
Stanęło na tym, że wrzucam trójkę bo sama nie mogę wybrać jednego, mimo podobieństw są różne. I niech tak zostanie, wszak nikt nas tu do oszczędzania miejsca nie zmusza, co nie? Im dłużej patrzę, tym bardziej skłaniam się ku ostatniemu, chyba najbardziej ową nicość odzwierciedla. Ale to tak na marginesie...
Dziękuję za wizyty.
Dawno nie byłam nad Wisłą, dziś poszłam sprawdzić czy nadal płynie. I nie pożałowałam. Wprawdzie nie odwiedziłam Mongolii ale i tak warto było. Fajnie skrzypi na brzegu ten pracujący lód.
Wrzucam dużo, mam nadzieję różnych. Osobiście najbardziej mi leżą te proste-małoskładnikowe (2, 3 i 4) oraz 5 - nazwałam je "Z prądem" ale przekaz chyba mało czytelny![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Nie wiadomo czy Wisła w tej zimy będzie tak skuta, że będą potrzebne lodołamacze.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
No ok, może uda mi się jakoś zazębić lodołamacze z testem LS-3![]()