I o to chodzi. Ilosc megapixeli do wiekszosci sensownych zastosowan od dawna jest wystarczajaca dla 99% ludzi... Pchanie wiecej niz 10MPix w totalnie amatorskich aparatach jest tak glupie z logicznego punktu widzenia, ze az boli. No ale z marketingowego punktu widzenia moze byc zgola inaczej![]()
Pozdrowienia
Sylwek
the convert
FujiNikon
http://kasinskislawek.pl
Ale Janeczek wywołał burzę w szklance wodyPamiętajcie to nie gadżety stanowią o naszej wartości
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Jaka tam burze![]()
Sam dziś macalem Nikona 1v1 jest teraz w absurdalnie niskiej cenie i stwierdza, ze tez by dal rade, może jeszcze lepiej niż mikro, bo w dużym nikonie można przebirreac, wybierać![]()
Najważniejsze ze jest frajda, gorzej jak to się kończy na technicznym podniecaniu, bo lepsze ( niby).
pozdrowionka
Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Najlepszy to jest samochód który akurat mamy, aparat którym akurat focimy, kobiety które obecnie.........(mamy) itd, itp. Lepszych rzeczy na świecie nie wymyślono. A ja się zapytam po co co niektórym super gadżeciarskie aparaty jak nie potrafią wykorzystać nawet 5% możliwości odpalanych programów a nawet tego co mają w aparacie. No tak zaraz usłyszę, że aparat super fotki sam z siebie robi. Oczywiście aparat robi takie super fotki jak super mamy monitor i jak super mamy drukarkę a po za tym może się okazać, że poPSuty soft do aparatu pisał danego dnia programista, który dzień wcześniej zalał ryja i mu się numery na suwaczkach pomyliły![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Naprawdę widzisz w tym watku aby ktoś się podniecał, że lepszy? Na przykład ja nigdy tak się nie cieszyłem foceniem tak jak teraz i absolutnie mam gdzieś czy jakis inny aparat jest lepszy/gorszy bo ten jest skrojony na moją miarę i nie zamieniłbym go na nic innego pomimo jego ewidentnych wad![]()
Tak w sumie to nie jest aparat, którym można się pochwalić w środowisku osób nie interesujących się fotografią. On jest pozbawiony jakichkolwiek bajerów, które obecnie stanowią o fajności aparatu dla wiekszości ludzi - nie ma dotykowego ekranu, a nawet nie ma detekcji twarzy, absolutna prostota.