CzaRmaX, Twoje opisy po prostu powalają mnie na kolana. Genialne są po prostu. Fotki zresztą też. Czekam na jeszcze. Sam muszę zrobić HDR nocą ze swojego balkonu. Nie wiem tylko, czy będę go potrafił tak poetycko opisać.
CzaRmaX, Twoje opisy po prostu powalają mnie na kolana. Genialne są po prostu. Fotki zresztą też. Czekam na jeszcze. Sam muszę zrobić HDR nocą ze swojego balkonu. Nie wiem tylko, czy będę go potrafił tak poetycko opisać.
Ziootek
E-30; E-P3; mZD 14-42; "dekielek" 15 mm; ZD 14-54; ZD 9-18; ZD 40-150; Sigma 24; Metz 48-AF1
Moderatorzy spioban jak nic
![]()
Dajesz Czarus![]()
pozdrowionka
Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.
No i dobrze, że śpią. Twojej przepalonej fotki inaczej nazwać się nie dało no i chcąc nie chcąc zgłosiłem ją do fotki miesiąca
Szczerze to dawno nie widziałem tak natchnionej foty. Generalnie cała seria pachnie natchnieniem i atmosferą. Moją drugą ulubiona z tej serii jest też ta gdzie trzyma wyciągnięty do przodu mikrofon. Seria z tego co widzę nie tylko mnie się podoba bo apz też zgłosił inne zdjęcie z tej serii. Janeczek duże brawa się należą za tą serię BRAWO
![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 23.11.12 o 11:50
Właśnie dostałem odlota na dolota słonecznika inaczej czyli tak inaczej, że jakby inni przerobili go inaczej to by wyszedł wtedy normalnie po naszemu.
Kuźwa ja to teorie potrafię dorabiać. Ale co się dziwić jeżeli potrafiłem sprzedać ekspedientką kit kiedy pracowałem w Belli, że mamy specjalne tampony w wersji świątecznej oznaczone symbolem DeLux, gdzie zamiast normalnego sznurka jest sznurek od snopowiązałek wzmacniany drutem metalowym co by ładnie na gałązce choinki można było powiesić na którego końcu którego było złącze USB, przez które ze strony firmowej można było dogrywać kolędy i tampon w czasie aplikacji pod wpływem ciepła je wygrywał ze specjalnie zamontowanego czipu. Dodatkowo miały też umieszczoną czerwoną mrugającą lampkę aby robiły na choince za lampki. Ja sam byłem w szoku jakie ludziom kity można żenić i jak to łykali bez zmrużenia okiem
![]()
Kiełbacha z grilla na okrągło HAHA![]()
Obwazanek![]()
pozdrowionka
Jest cos takiego jak zdjęcie miesiąca? Bez jaj...
U mnie po sucha, aparat śpi i tak do przyszlego tygodnia, chyba, ZS e w niedziele cos się dzieje, nawet nie wiem...
Tymczasem nad glowa dziś lata mi jak natretna mucha nasz nowy drimlajner, najpierw mylalem, ze ma lolot jakieś problemy z lądowaniem, bo z 5 x podchodzi ale jeden telefon do rzecznika i się okazali, ze testują nowy nabytek, uprzedzam zdjęć nie będzie aparat a nie wzialem wyjątkowo w teren![]()
Ja się w mordkę jeżyka i języka na spust migawki i auto balance w EVały sam produkował nie będę . CÓRKA MA URODZINY i muszę być przykładnym tatusiem na wekenda![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
To bądź![]()
Tymczasem jednak przez szybę zlapalem ptaka...
Zastosuje metodę 'cos ty jaral chlopie' czyli metoda Czarusia ew 'Na Czarka'...
Wersja grzeczna...
Wersja tajna po 11 września tudzież po Smoleńsku...
Wersja w deszczu...
Oraz wersja kosmici w natarciu...
Jako bonus, kosmici wygrali, odlatują, drimlajner juz nie taki dr im i nie taki lajner aka ITI kam holm...
pozdrowionka
Ps
Dajcie znać czy fotkicwidac, bo prosto z tableta przez jakieś hostowanie tapatalka, mam nadzieje, ze nie rozwalilem ramek na forum... Taki test...