Strona 198 z 290 PierwszyPierwszy ... 98148188196197198199200208248 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1.971 do 1.980 z 2899

Wątek: Zabawa z μ 4/3 - ZDJĘCIA

| OlyJedi Awatar Ziootek1971
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria

Odp: Zabawa z μ 4/3 - ZDJĘCIA

CzaRmaX, Twoje opisy po prostu powalają mnie na kolana. Genialne są po prostu. Fotki zresztą też. Czekam na jeszcze. Sam muszę zrobić HDR nocą ze swojego balkonu. Nie wiem tylko, czy będę go potrafił tak poetycko opisać.
    Ziootek
    E-30; E-P3; mZD 14-42; "dekielek" 15 mm; ZD 14-54; ZD 9-18; ZD 40-150; Sigma 24; Metz 48-AF1

| OlyJedi Awatar MaciekMG
    Mieszka w
    Zielona Góra
    Siła reputacji
    63
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Janeczek Zobacz posta
    Dla Macka, bo prosi... [...]
    Maciek dziękuje!

I podoba mi się to "przepalone na maxa z jpega", wygląda na wniebowstąpienie!

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    152
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Ziootek1971 Zobacz posta
    CzaRmaX, Twoje opisy po prostu powalają mnie na kolana. Genialne są po prostu. Fotki zresztą też. Czekam na jeszcze. Sam muszę zrobić HDR nocą ze swojego balkonu. Nie wiem tylko, czy będę go potrafił tak poetycko opisać.
    Dzięki kolego miło usłyszeć miłe słowa na dzień dobry ale co do tekstów to jestem jeszcze w stanie uwierzyć ale ze zdjęciami moimi to już nie przesadzaj hehe

Kolego jakbyś nie opisał balkonu to liczy się fakt chęci opisania inaczej i wtedy jest super, majonez, gitara

| OlyJedi Awatar Janeczek
    Mieszka w
    Wolne Miasto Gdańsk
    Siła reputacji
    103
    Moja galeria
    Moderatorzy spio ban jak nic
    Dajesz Czarus

pozdrowionka
    Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    152
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Janeczek Zobacz posta
    Moderatorzy spio ban jak nic
    Dajesz Czarus

pozdrowionka
    No i dobrze, że śpią. Twojej przepalonej fotki inaczej nazwać się nie dało no i chcąc nie chcąc zgłosiłem ją do fotki miesiąca
    Szczerze to dawno nie widziałem tak natchnionej foty . Generalnie cała seria pachnie natchnieniem i atmosferą. Moją drugą ulubiona z tej serii jest też ta gdzie trzyma wyciągnięty do przodu mikrofon. Seria z tego co widzę nie tylko mnie się podoba bo apz też zgłosił inne zdjęcie z tej serii. Janeczek duże brawa się należą za tą serię BRAWO
    Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 23.11.12 o 11:50

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    152
    Moja galeria

Właśnie dostałem odlota na dolota słonecznika inaczej czyli tak inaczej, że jakby inni przerobili go inaczej to by wyszedł wtedy normalnie po naszemu.

Kuźwa ja to teorie potrafię dorabiać. Ale co się dziwić jeżeli potrafiłem sprzedać ekspedientką kit kiedy pracowałem w Belli, że mamy specjalne tampony w wersji świątecznej oznaczone symbolem DeLux, gdzie zamiast normalnego sznurka jest sznurek od snopowiązałek wzmacniany drutem metalowym co by ładnie na gałązce choinki można było powiesić na którego końcu którego było złącze USB, przez które ze strony firmowej można było dogrywać kolędy i tampon w czasie aplikacji pod wpływem ciepła je wygrywał ze specjalnie zamontowanego czipu. Dodatkowo miały też umieszczoną czerwoną mrugającą lampkę aby robiły na choince za lampki . Ja sam byłem w szoku jakie ludziom kity można żenić i jak to łykali bez zmrużenia okiem
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	4.jpg
Wyświetleń:	39
Rozmiar:	386,1 KB
ID:	74822  

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    152
    Moja galeria

Kiełbacha z grilla na okrągło HAHA
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	4.jpg
Wyświetleń:	43
Rozmiar:	654,8 KB
ID:	74823  

Mieszka w
    Wolne Miasto Gdańsk
    Siła reputacji
    103
    Moja galeria
    Obwazanek

pozdrowionka

Jest cos takiego jak zdjęcie miesiąca? Bez jaj...

U mnie po sucha, aparat śpi i tak do przyszlego tygodnia, chyba, ZS e w niedziele cos się dzieje, nawet nie wiem...

Tymczasem nad glowa dziś lata mi jak natretna mucha nasz nowy drimlajner, najpierw mylalem, ze ma lolot jakieś problemy z lądowaniem, bo z 5 x podchodzi ale jeden telefon do rzecznika i się okazali, ze testują nowy nabytek, uprzedzam zdjęć nie będzie aparat a nie wzialem wyjątkowo w teren

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    152
    Moja galeria

Ja się w mordkę jeżyka i języka na spust migawki i auto balance w EVały sam produkował nie będę . CÓRKA MA URODZINY i muszę być przykładnym tatusiem na wekenda
    Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ

Mieszka w
    Wolne Miasto Gdańsk
    Siła reputacji
    103
    Moja galeria
    To bądź
    Tymczasem jednak przez szybę zlapalem ptaka...
    Zastosuje metodę 'cos ty jaral chlopie' czyli metoda Czarusia ew 'Na Czarka'...

Wersja grzeczna...

Wersja tajna po 11 września tudzież po Smoleńsku...

Wersja w deszczu...

Oraz wersja kosmici w natarciu...

Jako bonus, kosmici wygrali, odlatują, drimlajner juz nie taki dr im i nie taki lajner aka ITI kam holm...

pozdrowionka

Ps
    Dajcie znać czy fotkicwidac, bo prosto z tableta przez jakieś hostowanie tapatalka, mam nadzieje, ze nie rozwalilem ramek na forum... Taki test...