Chodzi i gwiżdże ale z ostatnią fota to pojechałeś wygląda jakby spadał.
A tak nawiasem mówiąc to wal do mnie raczej Czarny a nie Czaruś![]()
Chodzi i gwiżdże ale z ostatnią fota to pojechałeś wygląda jakby spadał.
A tak nawiasem mówiąc to wal do mnie raczej Czarny a nie Czaruś![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Czarny Czarus, może być![]()
Znaczy floty ok? Nie zniszczylem forumowych ramek?
pozdrowionka
Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.
Foty ok
Nie zazdroszczę takiego latającego nad głową ptaka.
"Bez muzyki życie byłoby pomyłką." ~ Wilhelm Friedrich Nietzsche
E-M5 + Pen E-P3 + Lumix 20/1.7 + Oly 12-40/2.8 + 45/1.8 + 40-150 + manualne macro +7.5/3.5
moja galeria: http://nightelf.org Prawa Ręka Egzekutora-Skarbnika TWA
Jak zabawa to zabawa
I żeby nie było - kawałki mnie to z m4/3 :P
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 24.11.12 o 05:55
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Ech kur nalubię cie
![]()
Niunie fantastik, to się nazywa podejście do zabawy![]()
pozdrowionka
To zobacz teraz w galerię moją SŁONINO GODZILLĘ bo nie wiem czy ją tu wrzucałem hehe![]()
Spodobała mi się "wersja w deszczu" - 'niech leci z nieba, co chce, LOT-em i tak szybciej, niż bezpieczniej...', oraz "kosmici odlatują" - taka ognista meduza wyszła.
pozdrawiam, Maciek (E-620+ E-PL6 + parę innych rzeczy)
------------------------------------------------------------------------------------------------------
'Kochana Redakcjo, chcę grać jak Mozart. Jaki fortepian powinienem sobie kupić?'
Czarny Czarus, daj jakąś fajna fotę, mam dola po imieninach zony, nawet się nie napilem, cierpie, pomalujcie mój swiat,....
pozdrowionka
Proszę Cię bardzo. Moje zdjęcie z rozkładówki Michelina z przed 15 lat- dużo uśmiechu na wieczór
(chyba mi wybaczą, że to nie z m4/3)
. Ja też dzisiaj nic nie wypiłem na pierwszych urodzinach córki, chociaż nikt na mnie krzywo nie patrzył. No sorry napiłem się trochę szampana
![]()
Wezwanie nie do mnie, ale się wetnę z moimi dobrymi radami
masz doła? zapisz się na woltyżerkę... tak, tak, to taka zabawa dla małych dziewczynek ale jak widać na załączonym obrazku i stare pryki też mogąBo czemu niby nie? dopóki się krzywdy koniowi, sobie ani innym ludziom nie robi... a powiem Ci, że jak jestem człek ze skłonnością do depresji, to takie zajęcia potrafią mi tak akumulator naładować że o żadnym dole przez tydzień nie ma mowy... a potem kolejne zajęcia...
oczywiście: E-P1 + 20/1,7 @ 1,7 + 1/60 + 800 (wiadomo czego)
i jeszcze trochę prywaty (myślę że wybaczycie)
Wiwat PonySport Siercza
![]()