Ładne Tobie wyszły, te obrazki.
Ładne Tobie wyszły, te obrazki.
A dzięki BIKER, wszystkie 3 to HDR'y![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Jakaś posucha tu panuje!!!
Jako, że mam KITOWY obiektyw to wrzucę Wam NAJWIĘKSZE KITO-KICZE minionego lata
KITOWEGO pajączka na KITOWEJ pajęczynie z KITOWYM tłem czyli MAKRO ala ola KITY RULEZ
KITOWĄ dioramę w jakże KITOWEJ polskiej scenerii pola.
A także KITOWE niebo w DRAMIE jakże przez niektórych uważaną za KITOWĄ możliwość foceniabo nie ma to jak jedynie słuszna możliwość poPSutych zdjęć przez KITOWE oprogramowanie aparatu w normalu
Będzie też miejsce na KITOWE zielone jabłuszko złapane w KITOWYM STREET'owo ogródkowym kadrze. Chciało mi wpierd........ na kwaśne jabłko jak zobaczyło, że je focę z pod krocza dla niepoznaki ale za słodkiego gryza odpuściło
No i na jakiś KITOWY kwiatek też się znajdzie miejsce w jakże KITOWEJ kolorystyce niezgodnej z Canonami powszechnie przyjętych Olostylów Nikonu nie potrzebnych - no chyba, że tylko przydatnych na FUJIARKĘ szanownego Pana Sonica tego od przeuroczej wać panny Soniy z kraju kwitnącej aberracji bo tak na prawdę to nikt nie ma monopolu i racji
No i podstawa to trochę KITOWEGO paskudnego CzaRmaX'a co nijak ma się do ogólnego ładu i składu ramowego wtłaczania w formę poprawności hehe
![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 5.12.12 o 10:02
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Choc czysta kucy masz w tej swojej furze?![]()
Nie wezne aparata, bo nie mam jak, pomijając czas na zdjęcia![]()
Ale jutro się poprawie...wiele się dzieje w Trójmieście ale mnie się najzwyczajniej nie chce lazic i palić paliwa...
pozdrowionka
Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.
Ciężarówkami jezdzisz?![]()
Jutro dzięki ale... Nie będa chyba z mikro.
Testujemy male, brzydkie oblesne badziewie bez zoltego paska![]()
pozdrowionka
Ja nie jeżdżę tymi ciężarówkami ale ktoś z mojej rodziny je posiada. Pierwsze to Porsche a drugie to Audi. Najlepsze jest to Audi z dodatkowo zczipowane, takie niepozorne i wygląda jak samochód rodzinny bo to kombi a wyróżnia je jedynie ciąg czerwonych napisów na tylnej klapie. W czasie przyśpieszenia lepiej nic nie pić bo się oblać można
Testuj co chcesz tylko wstawiaj fotki zabawnie natchnione. Ja lubię logo Olka ale to tak od dziecka mi został sentyment lecz bić się o nazwy nie zamierzam ani minusować z tego powodu
![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 6.12.12 o 03:46
Uprzejmie informuje, ze czirek nie będzie.
Zdjęć ode mnie więcej chyba tez nie.
Odpoczywam od tzw fotografii.
Może na zawsze.
Dopadla mnie zmorą i nie chce puścić.
pozdrowionka
Nie rób nam tego! Nie dość, że za oknem zimno, to jeszcze czirek ma nie być? To nieludzkie po prostu
Ziootek
E-30; E-P3; mZD 14-42; "dekielek" 15 mm; ZD 14-54; ZD 9-18; ZD 40-150; Sigma 24; Metz 48-AF1