Fajne te ameryckie![]()
Fajne te ameryckie![]()
Były: 3 Canony PS, 2 Lumixy FZ, 2 Olympusy E-System /14-54II, 40-150/, Nikon D5000 /18-105/, E-PL2, E-PL3, E-PL5 /14-42, 14-150,12-50, 40-150, 14/2.5, 20/1.7, 45/1.8, Nokia LUMIA 920, 930 GOLD, LG G4, G5,G6, G7, Huawei P30 Pro jest Huawei Mate 50 Pro
Galeria Olympusclub: http://galeria.olympusclub.pl/index.php?cat=21795
Czy to są jakieś małe powozy konne?
Lubię sobie popstrykać.
Tak to powozy konne. Jeżeli chcesz kupić dam Ci namiary![]()
Ostatnio edytowane przez Jd ; 4.09.12 o 13:27
Nie nie chcę. Pewnie mnie nie stać i nie mam konia choć moja żonka by bardzo chciała.
Lubię sobie popstrykać.
Ostatnio edytowane przez PiterM ; 5.09.12 o 10:31
Przeczytałem i obejrzałem cały wątek (kilka dni mi to zajęło), wniosek - od czasu jak Janeczek się ewakuował z tego wątku to ni ma fanu. Tak mi brakuje jego czirek i historyjek w tle, że postanowiłem się udzielić i wrzucić taką o to historyjkę w nawiązaniu do pstrykania Ajpadami.
Odsuń się kolego masz tylko 2 Factory, mi Danuśka twarz posmarowała kremem co miał 50, to mnie światła reflektorów nie poparzą...
Oł jes Mister Prezident.
I jeszcze fotkę tabletem sobie pyknę, bo mi Danuśka nie uwierzy ile ludzi przyszło...
Ja pierdziu Panie Prezydencie ale to cacko ma wygar, pardon chciałem powiedzieć kontrast pod światło...
Podobno lepsze niż te wszystkie ...ony, ...ony i ...ony też... tak powiedział mi sprzedawca w salonie GSM, a UN sie Panie na tym zna...
Nie no generalnie zdjęcie super, kontrast jest...coś tych ludzi mało jest... widać, jakby czarnego za dużo...
Nic to Danuśka jak będzie chciała zobaczyć ile ludzi było to niech sobie fotkę PS-em wyciągnie cy cuś...
C.D.Njak będziecie chcieli oczywiście.
Wszystko robione z tłumu E-PL2 i manualnym Jupiterem 37A/MC, fotki prosto z aparatu jpg-owe i zmniejszone. Ogólnie miały iść w śmieci, bo przepalone i nie ostre, ale jest na nich fan więc zostawiłem. I wrzuciłem.
Więcej fanu, więcej fanu...
Ostatnio edytowane przez kw1975 ; 6.09.12 o 11:49
Pozdrawiam
Krzysztof
__________________________________________________ __________________________________________________ __________
E-PL2, MZD 14-42 II, Helios 44M-7, CZJ Pancolar 50/1,8, Jupiter37A, Industar 50-2, Revue 35-105, AutoRevue 35/2,8 dwa analogi i trochę innych gratów...
Nie dosc, ze sporo swietnych zdjec, to i historie wrocily
Wrzesien 2010
G1, 45mm f/2.8 @ 2.8
G1, 7-14mm @ 7mm
Pozdrawiam!
Nasza ZABAWA z u43
Ty się śmiejesz, ale mam doczynienia z naszym ww Preziem średnio raz w tygodniu to powiem tylko, że pomijając iż sympatyczny to człowiek to obecnie uważam, że jest niemal całkowicie uzależniony od internetu. Zawsze z małym laptopem, a jak weszły tablety na rynek to już w ogóle. On z nim chodzi wszędzie i zdjęcia robi wszystkiego co tylko zobaczy po czym od razu ładuje na bloga. Strasznie polubił technologiczne nowinki.Oł jes Mister Prezident.
I jeszcze fotkę tabletem sobie pyknę, bo mi Danuśka nie uwierzy ile ludzi przyszło...
Ja pierdziu Panie Prezydencie ale to cacko ma wygar, pardon chciałem powiedzieć kontrast pod światło...![]()