Mnie nie pytaj. Chyba redaktor Optycznych wie coś więcej:
http://www.optyczne.pl/188.10-Test_a...B3w_(59)_.html
18-ty komentarz.
Mnie nie pytaj. Chyba redaktor Optycznych wie coś więcej:
http://www.optyczne.pl/188.10-Test_a...B3w_(59)_.html
18-ty komentarz.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
to na prawde niesamowite jest. ten 85mm jest podobno mega-niesamowity optycznie, w jakims tescie wypadl lepiej, niz zeiss 85 1.4.
I kosztuje 2000zł. Za to olympusowy 75mm 1.8 moze kosztowac nawet 4000zł (i oczywiscie matryca mniejsza, wiec chociazby GO dodatkowo na korzysc samsunga).
to komiczne, jak dla mnie.
Ostatnio edytowane przez dao ; 14.10.12 o 23:46
Ostatnio edytowane przez TOKIN ; 14.10.12 o 23:51
Oni od Samsunga nie dostają żadnych obiektywów. To niezależna firma, świadcząca dla Samsunga usługi serwisowe na zasadzie outsourcingu. Te obiektywy kupili sami, pewnie po kosztach wytworzenia, licząc że się przydadzą. Ale chyba system cieszy się tak znikomą popularnością, że pozbywają się niepotrzebnego nadmiaru części zamiennych.
Sprzedawca: Samsung Części Akcesoria MJM.Gwarancja 3 miesiące
Przedmiotem aukcji jest sam obiektyw plus dwie zatyczki w szarym pudełku wersja bulk
Częśći Akcesoria Samung Nasza Firma zajmuje się Sprzedażą Cześć Elektronicznych, a także Prowadzimy Serwis sprzętu RTV, Telefonów GSM, Laptopów, Komputerów. Jesteśmy autoryzowanym Serwisem Firmy Samsung
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Nie no, pierwsza myśl - podrabianeGwarancja 3 miesiące
Przedmiotem aukcji jest sam obiektyw plus dwie zatyczki w szarym pudełku wersja bulkale obiektywy to chyba nie adidasy
Jeden drobiazg widoczny na zdjęciu IMO na plus dla Samsunga - zobaczcie gdzie Samsung wyświetla parametry naświetlania - na czarnym pasku poniżej podglądu zdjęcia. Czysty Kadr - nie upstrzony milionem cyferek, ikonek i migających znaczków które rozpraszają przy kadrowaniu...
Jak dla mnie - to jest jedna z tych rzeczy których w PENie mi brakuje...
Akurat NX10 nie mialem w lapie, ale mam i uzywam NX100 i na 100% moge powiedziec, ze 30/2 jest rewelacyjny optycznie, szczegolnie biorac pod uwage, ze to nalesnik, gdzie czesto stosuje sie kompromisowe rozwiazania. Za cene okolo 400 zl za nowke jest porownywalny do Panasa 20/1.7 za 1500 zl...
Pozdrowienia
Sylwek
the convert